ارائه روش دومرحلهای برای اولویتبندی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه گروهی فازی
(ندگان)پدیدآور
نصرالهی, میثمرزمی, جعفرقدسی, رضافرهمندی, شبنم
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در سالهای اخیر، با رشد روزافزون مصرف منابع محدود، آسیب های جبران ناپذیری به محیط زیست وارد آمده که سبب ایجاد نگرانی های زیستمحیطی در جوامع بشری شده است. یکی از راه های کاهش آسیب به محیط زیست، کاهش اتلاف منابع است. از آنجا که اتلاف مواد غذایی سبب اتلاف منابع زیادی می شود، کاهش این اتلاف می تواند نقش بسزایی در کاهش آلودگی زیستمحیطی ایفا نماید. دراین مقاله، اهمیت زیستمحیط یبستهبندی از دو جنبه مورد توجه قرار گرفته است؛ اول اینکه بسته بندی نامناسب سبب افزایش اتلاف مواد غذایی می گردد و دوم اینکه خود بسته بندی نیز میتواند آثار مخرب زیستمحیطی به دنبال داشته باشد. در ادامه یک رویکرد دومرحلهای بر مبنای سیستم استنتاج فازی و تحلیل شبکه گروهی برای طراحی سبز بسته بندی محصولات غذایی ارائه می شود. این رویکرد در گام اول تأمین حداقل شرایط لازم برای بسته بندی را تضمین می کند و در گام دوم، بهترین طراحی برای بسته بندی یک محصول غذایی را با توجه به عوامل زیستمحیطی ارائه می نماید.
کلید واژگان
بسته بندی سبزمحصولات غذایی
تحلیل شبکه گروهی
منطق فازی
شماره نشریه
46تاریخ نشر
2015-02-201393-12-01
ناشر
دانشگاه جامع امام حسین (ع) مرکز مطالعات و پژوهشهای لجستیکیسازمان پدید آورنده
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
دانشگاه تهران
شاپا
2008-91982717-1647



