| dc.contributor.author | بهرامی, محمد عرفان | fa_IR |
| dc.contributor.author | هنرور, مسعود | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T02:10:08Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T02:10:08Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T02:10:08Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T02:10:08Z | |
| dc.date.issued | 2017-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-12-30 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-10-09 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | بهرامی, محمد عرفان, هنرور, مسعود. (1396). بررسی امکان پیشبینی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستالها. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 6(1), 11-24. doi: 10.22101/jrifst.2017.05.22.612 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2252-0937 | |
| dc.identifier.issn | 2538-2357 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2017.05.22.612 | |
| dc.identifier.uri | http://journals.rifst.ac.ir/article_68179.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/214056 | |
| dc.description.abstract | همواره تعیین ویژگیهای کیفی و کمی محصولات کشاورزی در آزمایشگاههای کنترل کیفیت کارخانهها با مشکلات متعددی مواجه بوده است. هدف از این تحقیق، بررسی خصوصیات مرفولوژیک کریستالهای شکرخام بهوسیلۀ سیستم پردازش تصویر دیجیتال و در ادامه پیشبینی برخی خصوصیات کیفی نمونهها با استفاده از خصوصیات ظاهری بهدستآمده از کریستالها بود. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مورد بررسی در این پژوهش شامل درصد خاکستر، ساکارز، اینورت، شدت رنگ محلول، غلظت نشاسته، غلظت دکستران، میزان pH و ضریب شکست بوده و خصوصیات ظاهری تعیینشده توسط سیستم پردازش تصویر شامل میانگین و میانۀ مساحت کریستالها ، میانگین و میانۀ محیط کریستالها ، میانگین و میانۀ مربعیت و شمارش تعداد کریستالهای شکرخام در 0/5 گرم نمونه بود. بررسیهای انجامشده نشان داد که همبستگی بالایی بین برخی خصوصیات کیفی شکرخام همچون میزان خاکستر، ساکارز، نشاسته، دکستران و ضریب شکست با خصوصیات ظاهری کریستالها وجود دارد که درنهایت با کمک معادلات بهدستآمده میتوان خصوصیات کیفی کریستالها را با دردستداشتن فاکتورهای ظاهری با ضرایب اطمینان بالا پیشبینی کرد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 765 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.publisher | Research Institute of Food Science and Technology | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Research and Innovation in Food Science and Technology | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2017.05.22.612 | |
| dc.subject | پردازش تصویر رقمی | fa_IR |
| dc.subject | خصوصیات فیزیکوشیمیایی | fa_IR |
| dc.subject | دکستران | fa_IR |
| dc.subject | شکرخام | fa_IR |
| dc.title | بررسی امکان پیشبینی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستالها | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله کامل پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 6 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 11 | |
| dc.citation.epage | 24 | |