دوره 6, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر پیشتیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعالسازی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-10-23)بررسی ضریب انتقال جرم داخلی و خارجی میتواند یک ابزار سودمند برای کنترل بهتر شرایط فرایند خشککردن مواد غذایی و محصولات کشاورزی باشد. درهمینراستا در این پژوهش به بررسی تأثیر پیشتیمارهای مختلف (پیشتیمار حرارتی با عملیات ...
-
سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-10-23)انگور یکی از مهمترین میوهها در جهان است. ترکیبات فنلی، آنتیاکسیدانهایی هستند که از اجزاء مهم انگور بشمار میروند. اصطلاح ترکیبات فنلی شامل تمام مولکولهای آروماتیکی ازجمله اسیدهای آمینه تا مولکولهای پیچیده شامل تاننها ...
-
بررسی تأثیر برخی افزودنیها بر ویژگیهای فیزیکی کف سفیدۀ تخممرغ مایع پاستوریزهشده
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-10-23)کف نوعی سامانۀ کلوئیدی است که در آن حبابهای هوا در محیط پیوستۀ مایع یا جامد پراکنده شده است. نظر به اهمیت حجم و پایداری کف سفیدۀ تخممرغ پاستوریزه در صنایع غذایی و تعداد محدود پژوهشهای انجامشده دراینخصوص، هدف این پژوهش ...
-
بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمهشیرین
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-10-23)اُکارا، محصول ثانویۀ ارزشمند صنعت شیر سویاست که منبع مناسبی از پروتئین، ترکیبات فیبری و ریزمغذیهای فراوان و مناسب ازنظر تغذیهای است. ازاینرو کاربرد آن در صنعت غذا بهمنظور افزایش ارزش تغذیهای محصولات غذایی و همچنین ...
-
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-10-23)خمیرترش، اکوسیستم تخمیری مناسبی برای جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک با اثرات ضدقارچی محسوب میشود. در این پژوهش، ابتدا جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس برنج و سبوس گندم به روش مولکولی شناسایی شدند سپس فعالیت ضدقارچی ...
-
تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگیهای خمیر و نان بربری
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-10-23)ازآنجاییکه میزان مصرف فیبر در ایران کمتر از 30 گرم در روز است، زمینۀ بروز بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و انواع سرطان فراهم است. پس باتوجهبه مصرف سرانۀ نان، این پژوهش با هدف بهینهسازی فرمول نان غنیشده با باگاس فراوریشدۀ ...
-
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF)
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-10-23)در این تحقیق بهمنظور بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای سیاهدانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب از 3 سطح شدت میدان الکتریکی (0/25، 3/25 و 6/25 کیلووات بر سانتیمتر) و 3 سطح تعداد پالس (10، 30 و 50) استفاده ...



