مرور دوره 6, شماره 1 بر اساس موضوع "انعقاد الکتریکی پالسی"

  • کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب 

    قوامی, رامیار؛ ملکی, افشین؛ دارایی, هیوا (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2017-05-22)
    در این مطالعه فرایند انعقاد الکتریکی پالسی (PEC) در شفاف‌سازی آبمیوه بررسی شد. در ادامه اثر 3 متغیر زمان پالس‌دهی (1، 3 و 5 دقیقه)، زمان فرایند (5، 10، 30 و 45 دقیقه) و شدت ‌جریان الکتریکی (0/03، 0/1 و 0/5 آمپر) هرکدام در ...