نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorتنگستانی, نرجسfa_IR
dc.contributor.authorمرشدی, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorنفیسی بهابادی, محمودfa_IR
dc.contributor.authorعضدی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorفرهودی, آناهیتاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:37:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:37:42Z
dc.date.available1399-07-08T16:37:42Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:37:42Z
dc.date.issued2017-12-22en_US
dc.date.issued1396-10-01fa_IR
dc.date.submitted2016-12-21en_US
dc.date.submitted1395-10-01fa_IR
dc.identifier.citationتنگستانی, نرجس, مرشدی, وحید, نفیسی بهابادی, محمود, عضدی, مریم, فرهودی, آناهیتا. (1396). بررسی اثرات سطوح مختلف ماکروجلبک جیره (Gracilaria pygmaea) بر برخی شاخص خونی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 30(4), 223-230.fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_113208.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2029
dc.description.abstractتقریبا 300 گونه از جلبک‌‌های دریایی در جنوب ایران شناسایی شده است که در دسته‌‌های جلبک قرمز (Rhodophytes)، جلبک قهوه‌ای (Phaeophytes) و جلبک سبز (Chlorophytes) طبقه‌بندی شده‌اند در بین جلبک‌های دریایی، جنس Gracilaria بدلیل تولیدات بالا و عصاره‌های با ارزش اقتصادی از جمله آگار، یکی از مهمترین جلبک‌ها است. جلبک گراسیلاریا از خانواده گراسیلاریاسه (Gracilariaceae) و رده جلبک‌های قرمز (Rhodophyta) است. هدف از این تحقیق بررسی اثر کاربرد پودر جلبک گراسیلاریا به صورت افزودنی در جیره غذایی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) بر پارامتر‌های خونی بود. بدین منظور 120 قطعه ماهی سی‌باس آسیایی با میانگین وزنی 8/1±28 گرم به چهار تیمار و سه تکرار در 12 تانک فایبرگلاس 300 لیتری (10 عدد ماهی به ازای هر تانک) تقسیم شد. تیمار‌های آزمایش بر اساس چهار جیره غذایی هریک به ترتیب حاوی 0، 1.5، 2 و 2.5 درصد پودر جلبک گراسیلاریا به ازا هر کیلو‌گرم غذا تهیه گردید. در پایان آزمایش از سیاهرگ ساقه‌ی دمی ماهیان خون‌گیری انجام و شاخص‌های خونی اندازه‌گیری شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن ماکروجلبک در جیره غذایی ماهی سی باس آسیایی بر روی فاکتور‌های خونی ماهی شامل هموگلوبین، هماتوکریت، گلبول‌های سفید و درصد افتراقی گلبول‌های سفید تاثیر معنی‌داری ندارد.fa_IR
dc.format.extent772
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.subjectمکمل غذاییfa_IR
dc.subjectماکروجلبک دریاییfa_IR
dc.subjectشاخص‌های خونیfa_IR
dc.subjectماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)fa_IR
dc.titleبررسی اثرات سطوح مختلف ماکروجلبک جیره (Gracilaria pygmaea) بر برخی شاخص خونی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کاملfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری، دانشگاه شهیدچمران، کارشناس پژوهشی پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری دانشکده شیلات، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue4
dc.citation.spage223
dc.citation.epage230


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد