تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان سنتتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و پروفیل اسیدهای آمینه لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
شمسایی مهرجان, مهدیفرودی, فرهادحسینیشکرابی*, سیدپژمانعربی, فاطمهمحمدی, نگار
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه سنتتیک تریپتوفان در جیره بر برخی شاخصهای رشد و کیفیت لاشه بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور تعداد 120 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان (میانگین وزن اولیه 4/0±5/6 گرم) به صورت تصادفی در سه تیمار هر یک با چهار تکرار توزیع و با جیره های غذایی حاوی صفر (جیره شاهد)، 0/2 و 0/4 درصد تریپتوفان به مدت 8 هفته تغذیه شدند. نتایج نشان داد افزودن تریپتوفان در سطوح 0/2 و 0/4 درصد به شکل معنیداری سبب افزایش وزن، ضریب رشد ویژه، رشد روزانه و بقا نسبت به گروه شاهد شد (p
کلید واژگان
اسید آمینهتریپتوفان
قزلآلای رنگینکمان
رشد
کیفیت لاشه
شماره نشریه
1311398تاریخ نشر
2019-08-231398-06-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقاتسازمان پدید آورنده
دانشیار گروه شیلات، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.استادیار گروه علوم دامی، واحد ورامین، دانشگاه آزاد اسلامی، ,ورامین، ایران.
استادیار گروه شیلات، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
دانشآموخته کارشناسیارشد گروه شیلات، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
دانشجوی دکتری گروه شیلات، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.



