بررسی تاثیر مقادیر مختلف رنگدانه لوتئین در جیره غذایی بر رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
طالبی, مائدهخارا, حسینذریه زهرا, جلیلقبادی, شایانخدابنده لو, آرزونوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
تاثیر تغذیه با جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف رنگدانه لوتئین در این تحقیق بر میزان رشد و فاکتورهای خونی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بررسی شد. این بررسی به مدت هشت هفته، بر روی 600 عدد ماهی قزلآلای رنگین کمان (با میانگین وزنی 64/0±02/93 گرم)، در یک گروه شاهد و سه تیمار (هر یک با سه تکرار) انجام شد. تغذیه ماهیان روزانه سه بار و با غذای تجاری (GFT2) حاوی مقادیر مختلف لوتئین (صفر، 14، 16 و 20 میلیگرم در کیلوگرم) انجام شد. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنیدار آماری داشته (05/0p)، هرچند تعداد مونوسیتها و نوتروفیلها اختلاف معنیداری را بین تیمارها نشان ندادند (05/0p>).
کلید واژگان
قزلآلای رنگین کمانلوتئین
فاکتورهای رشد
فاکتورهای خونی
شماره نشریه
4101391تاریخ نشر
2012-07-221391-05-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقاتسازمان پدید آورنده
عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجانگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
موسسه تحقیقات شیلات ایران، تهران، ایران.
گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بابل، بابل، ایران.
عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان




