• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Sciences, Islamic Republic of Iran
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Sciences, Islamic Republic of Iran
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    DETECTION OF CROSS-LINmD PERIDES BY FAST ATOM B01WBARDMENT MASS SPECTROMETRY

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    521.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    The possibility of chemical modification of peptides and proteins under the condition of proteolytic digestions and FABMS analysis was investigated. The results ;indicate that among the amino acid constituents of peptides and proteins: serinefcysteine, and cystine are the most sensitive residues which undergo chemical modificadons under the exprimenta1 conditions. The chemical modification of these amino acids which is governed by the intrinsic properties of the peptides will result in the formation of a molecular ion mass which is 16 mu lower than the molecufitir ion of the parent peptide, MHf. Exact mass measurements of (MH-16) molecular ions indicate that these ions may cornspond to(MH-H O +H ) but not(MH-CH ) molecules. In addition, the results indicate the presence of no inter-and /or intrachain disulfide bond rearrangements uhder the experimental conditions of degradations and FABMS analyses of Lysozyme and Rihonuclease A.

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    1991-12-01
    1370-09-10
    ناشر
    University of Tehran

    شاپا
    1016-1104
    2345-6914
    URI
    https://jsciences.ut.ac.ir/article_31441.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/196609

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب