| dc.contributor.author | نوبخت, علی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | ولی زادگان, محمد | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T00:42:37Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T00:42:37Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T00:42:37Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T00:42:37Z |  | 
| dc.date.issued | 2019-02-20 | en_US | 
| dc.date.issued | 1397-12-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-06-23 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1396-04-02 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | نوبخت, علی, ولی زادگان, محمد. (1397). اثرات استفاده از کنجالة کلزا به همراه دو سطح روغن گیاهی بر عملکرد، کیفیّت تخممرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون مرغهای تخم گذار در مرحلة آخر تخمگذاری. پژوهش های بالینی دامپزشکی, 9(2), 105-114. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-8159 |  | 
| dc.identifier.uri | http://jvcr.kiau.ac.ir/article_664445.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/183741 |  | 
| dc.description.abstract | این آزمایش جهت بررسی اثرات استفاده از کنجالة کلزا به همراه دو سطح روغن گیاهی بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون مرغهای تخمگذار در مرحلة آخر تخمگذاری انجام گرفت. در این آزمایش تعداد 216 قطعه مرغ تخمگذار سویة های- لاین (W36) از سن 62 تا 74 هفتگی در 6 گروه آزمایشی و 3 تکرار (با تعداد 12 قطعه مرغ در هر تکرار) در یک طرح فاکتوریل (2×3) شامل 3 سطح کنجالة کلزا (12/10، 18/15 و 24/20 درصد) و 2 سطح روغن گیاهی (2 و4 درصد) در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد استفاده قرار گرفتند. گروههای آزمایشی شامل: 1) جیرة غذایی با 93/6 درصد کنجالة سویا، 12/10 درصد کنجالة کلزا و 2 درصد روغن گیاهی، 2) جیرة غذایی با 58/8 درصد کنجالة سویا، 12/10 درصد کنجالة کلزا و 4 درصد روغن گیاهی، 3) جیرة غذایی با 19/3 درصد کنجالة سویا، 18/15 درصد کنجالة کلزا و 2 درصد روغن گیاهی، 4) جیرة غذایی با 19/3 درصد کنجالة سویا، 18/15 درصد کنجالة کلزا و 4 درصد روغن گیاهی، 5) جیرة غذایی بدون کنجالة سویا، 24/20 درصد کنجالة کلزا و 2 درصد روغن گیاهی، 6) جیرة غذایی بدون کنجالة سویا، 24/20 درصد کنجالة کلزا و 4 درصد روغن گیاهی. نتایج حاصله نشان داد جایگزینی کنجالة سویا با کنجالة کلزا به همراه سطوح روغن گیاهی به استثنای وزن تخممرغ، اثرات معنیداری بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون ندارد (05/0 | fa_IR | 
| dc.format.extent | 1071 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR | 
| dc.publisher | Islamic Azad University Karaj Branch | en_US | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های بالینی دامپزشکی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | journal of veterinary clinical research | en_US | 
| dc.subject | کیفیت تخممرغ | fa_IR | 
| dc.subject | کنجالة سویا | fa_IR | 
| dc.subject | کنجالة کلزا | fa_IR | 
| dc.subject | عملکرد | fa_IR | 
| dc.subject | مرغ تخمگذار | fa_IR | 
| dc.title | اثرات استفاده از کنجالة کلزا به همراه دو سطح روغن گیاهی بر عملکرد، کیفیّت تخممرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون مرغهای تخم گذار در مرحلة آخر تخمگذاری | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد مراغه | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد مراغه | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 9 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 105 |  | 
| dc.citation.epage | 114 |  |