نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنوبخت, علیfa_IR
dc.contributor.authorولی زادگان, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:42:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:42:37Z
dc.date.available1399-07-09T00:42:37Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:42:37Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-23en_US
dc.date.submitted1396-04-02fa_IR
dc.identifier.citationنوبخت, علی, ولی زادگان, محمد. (1397). اثرات استفاده از کنجالة کلزا به همراه دو سطح روغن گیاهی بر عملکرد، کیفیّت تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغ‌های تخم گذار در مرحلة آخر تخم‌گذاری. پژوهش های بالینی دامپزشکی, 9(2), 105-114.fa_IR
dc.identifier.issn2008-8159
dc.identifier.urihttp://jvcr.kiau.ac.ir/article_664445.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/183741
dc.description.abstractاین آزمایش جهت بررسی اثرات استفاده از کنجالة کلزا به همراه دو سطح روغن گیاهی بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغ‌های تخم‌‌گذار در مرحلة آخر تخم‌‌گذاری انجام گرفت. در این آزمایش تعداد 216 قطعه مرغ تخم‌گذار سویة های- لاین (W36) از سن 62 تا 74 هفتگی در 6 گروه آزمایشی و 3 تکرار (با تعداد 12 قطعه مرغ در هر تکرار) در یک طرح فاکتوریل (2×3) شامل 3 سطح کنجالة کلزا (12/10، 18/15 و 24/20 درصد) و 2 سطح روغن گیاهی (2 و4 درصد) در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد استفاده قرار گرفتند. گروه‌های آزمایشی شامل: 1) جیرة غذایی با 93/6 درصد کنجالة سویا، 12/10 درصد کنجالة کلزا و 2 درصد روغن گیاهی، 2) جیرة غذایی با 58/8 درصد کنجالة سویا، 12/10 درصد کنجالة کلزا و 4 درصد روغن گیاهی، 3) جیرة غذایی با 19/3 درصد کنجالة سویا، 18/15 درصد کنجالة کلزا و 2 درصد روغن گیاهی، 4) جیرة غذایی با 19/3 درصد کنجالة سویا، 18/15 درصد کنجالة کلزا و 4 درصد روغن گیاهی، 5) جیرة غذایی بدون کنجالة سویا، 24/20 درصد کنجالة کلزا و 2 درصد روغن گیاهی، 6) جیرة غذایی بدون کنجالة سویا، 24/20 درصد کنجالة کلزا و 4 درصد روغن گیاهی. نتایج حاصله نشان داد جایگزینی کنجالة سویا با کنجالة کلزا به همراه سطوح روغن گیاهی به استثنای وزن تخم‌‌مرغ، اثرات معنی‌داری بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ندارد (05/0fa_IR
dc.format.extent1071
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University Karaj Branchen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های بالینی دامپزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofjournal of veterinary clinical researchen_US
dc.subjectکیفیت تخم‌مرغfa_IR
dc.subjectکنجالة سویاfa_IR
dc.subjectکنجالة کلزاfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectمرغ تخم‌گذارfa_IR
dc.titleاثرات استفاده از کنجالة کلزا به همراه دو سطح روغن گیاهی بر عملکرد، کیفیّت تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغ‌های تخم گذار در مرحلة آخر تخم‌گذاریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد مراغهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد مراغهfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue2
dc.citation.spage105
dc.citation.epage114


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد