نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنوبخت, علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:42:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:42:33Z
dc.date.available1399-07-09T00:42:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:42:33Z
dc.date.issued2017-02-19en_US
dc.date.issued1395-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-05-29en_US
dc.date.submitted1394-03-08fa_IR
dc.identifier.citationنوبخت, علی. (1395). اثرات سطوح مختلف مکمل‌های مواد معدنی و ویتامینی بر عملکرد و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ ذرت. پژوهش های بالینی دامپزشکی, 7(2), 85-95.fa_IR
dc.identifier.issn2008-8159
dc.identifier.urihttp://jvcr.kiau.ac.ir/article_533446.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/183716
dc.description.abstractآزمایشی جهت بررسی اثرات استفاده از سطوح افزایشی مکمل‌های مواد معدنی و ویتامینی بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سطح سلول‌های ایمنی خون مرغ‌های تخم‌گذار در مرحله‌ی آخر تخم‌گذاری با جیره‌های بر پایه‌ی ذرت- ‌ سویا انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با تعداد 240 قطعه مرغ تخم‌گذار سویه‌ های- لاین (W36) از سن 65 تا 76 هفتگی در 5 تیمار و 4 تکرار و 12 پرنده در هر تکرار شامل سطوح صفر، 25/0 (سطح پیشنهادی مکمل‌ها توسط کارخانه‌ سازنده)، 35/0، 45/0 و 55/0 درصد از مکمل‌های معدنی و ویتامینی و به مدت 12 هفته انجام گردید. استفاده از سطوح مختلف مکمل‌ها اثرات معنی‌داری بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ مرغ‌های تخم‌گذار داشت (05/0>P). بیشترین مقادیر مربوط به وزن و تولید توده‌‌ای تخم‌مرغ، خوراک مصرفی، بالاترین درصد تولید، بهترین ضریب تبدیل غذایی، کمترین هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم‌مرغ تولیدی و بالاترین واحد هاو با استفاده از 45/0 درصد از مکمل‌های مواد معدنی و ویتامینی در جیره‌ها مشاهده شد. بیشترین مقادیر مربوط به خوراک مصرفی،‌ وزن مخصوص تخم‌مرغ و درصد سفیده با استفاده از 55/0 درصد از مکمل‌ها به دست آمد. استفاده از سطوح مختلف مکمل‌های مواد معدنی و ویتامینی اثرات معنی‌داری بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سطح سلول‌های ایمنی خون مرغ‌ها نداشت (05/0> P). به طور کلی در مرغ‌های تخم‌گذار در مرحله‌ آخر تخم‌گذاری با جیره‌های بر پایه‌ ذرت، استفاده از سطوح 45/0 درصدی از مکمل‌های مواد معدنی و ویتامینی موجب بهبود عملکرد و کاهش هزینه‌ خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم‌مرغ تولیدی می‌گردد.fa_IR
dc.format.extent968
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University Karaj Branchen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های بالینی دامپزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofjournal of veterinary clinical researchen_US
dc.subjectصفات کیفی تخم‌مرغfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectمرغ‌های تخم‌گذارfa_IR
dc.subjectمکمل‌های معدنی و ویتامینیfa_IR
dc.subjectمرحله‌ آخر تخم‌گذاریfa_IR
dc.titleاثرات سطوح مختلف مکمل‌های مواد معدنی و ویتامینی بر عملکرد و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ ذرتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد مراغهfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue2
dc.citation.spage85
dc.citation.epage95


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد