مقایسه رشد ماهی گورامی طلایی (Trichogaster trichopterus) با خوراندن پنیرک (Malva neglecta) و گشنیز (Coriandrum sativum)
(ندگان)پدیدآور
خدادادی, مژگانآوخ کیسمی2, مهرانرنجبر, الههنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
ماهیان زینتی لابیرنت دار به دلیل مقاومت بالا در برابر بیماری ها، زیبایی، تنوع زیاد، صلح جویی و سازگاری با سایر ماهیان بسیار مورد توجه هستند. در این مطالعه از 210 قطعه ماهی گورامی طلایی (Trichogaster trichopterus) با میانگین وزنی 5/0 ± 5 گرم در 3 تیمار با 3 تکرار استفاده شده است. در هر یک از آکواریم ها ماهیان با گیاهان دارویی پنیرک (Malva neglecta) و گشنیز (Coriandrum sativum) در غلظت های مختلف 2 ،4 و 6 درصد به مدت 60 روز تغذیه گردیدند. خصوصیات فیزیک و شیمیایی آب شامل درجه حرارت، اکسیژن محلول و pH روزانه تعیین شد. طرح آزمایشی به صورت تصادفی و آنالیز آماری به کمک آنالیز واریانس دو طرفه و آزمون چند دامنه شف انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد تیمارهایی که از پنیرک در کنار خوراک بیومار استفاده نمودند بیشترین رشد را داشته ولی بین این تیمار و تیمار گشنیز تفاوت معنی داری مشاهده نشد (05/0P).
کلید واژگان
رشدگورامی طلایی (Trichogaster trichopterus)
پنیرک (Malva neglecta)
گشنیز (Coriandrum sativum)
گیاهان دارویی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2014-11-221393-09-01
ناشر
دانشگاه سمنانسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاداسلامی واحد اهواز، گروه شیلات، اهواز، ایران.مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خلیج فارس،بوشهر، ایران.
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز،




