| dc.contributor.author | شمشادی, بهار | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T00:39:32Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T00:39:32Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T00:39:32Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T00:39:32Z | |
| dc.date.issued | 2018-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-08-23 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-06-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | شمشادی, بهار. (1397). بررسی مولکولی میزان آلودگی به توکسوپلاسما گوندی در گوشت چرخ کرده غیر بسته بندی عرضه شده در سطح شهر سمنان. تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی, 10(2), 184-184. doi: 10.22075/jvlr.2018.3434 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2345-2889 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3434 | |
| dc.identifier.uri | https://jvlr.semnan.ac.ir/article_3434.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182542 | |
| dc.description.abstract | مقدمه : بیماری توکسوپلاسموز حیوانات خونگرم از جمله انسان را در گیر می کند و یکی از شایع ترین انگل های زئونوتیک در سطح جهان می باشد . نتایج الودگی های انسانی به این انگل حاکی از انتقال عمودی (مادر به جنین) و به دنبال بلع اووسیت موجود در آب ، محیط، گوشت و سایر فراورده های گوشتی به صورت خام ویا نیم پز می باشد . هدف از این مطالعه بررسی مولکولی میزان آلودگی به توکسوپلاسما گوندی در گوشت چرخ کرده غیر بسته بندی عرضه شده در سطح شهر تهران می باشد . روش کار : تعداد 100 نمونه گوشت چرخ کرده با وزن 80 گرم از مراکز عرضه گوشت جمع آوری کرده بطور مجزا یکنواخت سازی وDNA آن بوسیله کیت شرکت سیناژن استخراج شد و پرایمر اختصاصی توکسوپلاسماگوندی استفاده شد. یافته ها: هیچکدام از نمونه ها به انگل توکسوپلاسما آلوده نبودند . نتیجه گیری: برای نتیجه گیری درباره آلودگی گوشت خام به انگل توکسوپلاسما به تحقیقات بیشتری نیاز می باشد . <br /><br /> | fa_IR |
| dc.format.extent | 291 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه سمنان | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Veterinary Laboratory Research | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3434 | |
| dc.title | بررسی مولکولی میزان آلودگی به توکسوپلاسما گوندی در گوشت چرخ کرده غیر بسته بندی عرضه شده در سطح شهر سمنان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | عضو هیت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار | fa_IR |
| dc.citation.volume | 10 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 184 | |
| dc.citation.epage | 184 | |