بررسی مولکولی میزان آلودگی به توکسوپلاسما گوندی در گوشت چرخ کرده غیر بسته بندی عرضه شده در سطح شهر سمنان
(ندگان)پدیدآور
شمشادی, بهارنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
مقدمه : بیماری توکسوپلاسموز حیوانات خونگرم از جمله انسان را در گیر می کند و یکی از شایع ترین انگل های زئونوتیک در سطح جهان می باشد . نتایج الودگی های انسانی به این انگل حاکی از انتقال عمودی (مادر به جنین) و به دنبال بلع اووسیت موجود در آب ، محیط، گوشت و سایر فراورده های گوشتی به صورت خام ویا نیم پز می باشد . هدف از این مطالعه بررسی مولکولی میزان آلودگی به توکسوپلاسما گوندی در گوشت چرخ کرده غیر بسته بندی عرضه شده در سطح شهر تهران می باشد . روش کار : تعداد 100 نمونه گوشت چرخ کرده با وزن 80 گرم از مراکز عرضه گوشت جمع آوری کرده بطور مجزا یکنواخت سازی وDNA آن بوسیله کیت شرکت سیناژن استخراج شد و پرایمر اختصاصی توکسوپلاسماگوندی استفاده شد. یافته ها: هیچکدام از نمونه ها به انگل توکسوپلاسما آلوده نبودند . نتیجه گیری: برای نتیجه گیری درباره آلودگی گوشت خام به انگل توکسوپلاسما به تحقیقات بیشتری نیاز می باشد .
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2018-08-231397-06-01




