مرور دوره 10, ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران بر اساس موضوع "DPPH"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر فرآیند حرارتی صنعتی شبیه سازی شده بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عسل
(دانشگاه سمنان, 2018-08-23)مقدمه: آنتیاکسیدانها از فعال ترین ترکیبات فیزیولوژیک عسل میباشند. اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها آنتی اکسیدانهای اصلی این محصول هستند. با توجه به استفاده از فرآیندهای حرارتی در صنعت و تأثیر منفی این فرآیندها بر خواص بیولوژیکی ...



