• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی صوت و ارتعاش
    • دوره 7, شماره 14
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی صوت و ارتعاش
    • دوره 7, شماره 14
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    استفاده از امواج فراصوت در خشک کردن مواد غذایی (مطالعه موردی: تولید چیپس سیب)

    (ندگان)پدیدآور
    تاج الدین, بهجترفیعی, زهرا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    819.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    حفظ و نگهداری محصول­های غذایی از جمله محصول­های باغی، با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار اهمیت دارد، و روز به روز موضوع جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و افزایش زمان نگهداری آن­ها به دلیل رشد صادرات و به­دست آوردن بازارهای پایدار، بیشتر نمایان می­شود. یکی از راه­های جلوگیری از اتلاف مازاد محصول و افزایش طول عمر آن، تبدیل محصول خام به محصول فرآوری شده از جمله محصول­های خشک است. مزایای تولید محصول‌های خشکی چون انواع تنقلات و اسنک­ها،  علاوه‌بر دارا بودن ارزش غذایی بالا، حجم و فضای کم این مواد نسبت به مواد خام اولیه است که درنتیجه می­توان از آن­ها در موارد متعددی چون سفرهای هوایی، سفرهای فضایی و مواقع جنگ استفاده کرد. با توجه به این که امروزه از امواج فراصوت به عنوان کمک فرایند در کنار سایر فرایندهای مواد غذایی از جمله فرایند خشک کردن استفاده می­شود؛ این مقاله به کاربرد امواج فراصوت در خشک کردن مواد غذایی و تأثیر آن به عنوان یک روش غیرتخریبی در بهبود کیفیت فرآورده­های خشک، می­پردازد و به عنوان مثال، فرایند تولید چیپس سیب را با استفاده از پیش­تیمار فراصوت بررسی می­کند.
    کلید واژگان
    امواج فراصوت
    خشک کردن
    صنایع تبدیلی
    کیفیت
    آلتراسونیک

    شماره نشریه
    14
    تاریخ نشر
    2019-02-20
    1397-12-01
    ناشر
    انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران
    Iranian Society of Acoustics and Vibration
    سازمان پدید آورنده
    عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
    کارشناس ارشد موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی- کرج

    شاپا
    2383-1839
    2345-623X
    URI
    http://jvs.isav.ir/article_35021.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182298

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب