مقاومتهای خمشی و کششی چندسازه آرد ساقه برنج- پلیپروپیلن در دورههای رطوبتدهی متناوب
(ندگان)پدیدآور
محمدی, حسینمدهوشی, محرابذبیح زاده, مجیدنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق، تاثیر مراحل رطوبت¬دهی متناوب بر ویژگی¬های فیزیکی و مکانیکی چندسازه¬های آرد ساقه برنج- پلی¬پروپیلن مورد مطالعه قرار گرفت. تخته¬های چندسازه با چگالی اسمی g/cm31 و ابعاد اسمی cm1×15×25 در مجموع شامل 6 تیمار با درصد اختلاط 45، 60 و75 درصد آرد ساقه برنج ساخته شدند. خواص فیزیکی و مکانیکی چندسازه¬ها اندازه¬گیری و داده¬ها با آزمون فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با یکدیگر مقایسه شدند. بطور کلی، نتایج نشان دادند که با افزایش مقدار آرد ساقه برنج از 45 تا 75 درصد و طی شدن مراحل رطوبت¬دهی از حالت خشک تا دوره سوم، دانسیته و مقاومت¬های مکانیکی چندسازه کاهش یافته و جذب آب و واکشیدگی ضخامت آن افزایش می¬یابد. افزودن ماده جفت¬کننده به میزان 2 درصد وزنی باعث بهبود نسبی مقاومت¬ها و کاهش جذب آب و واکشیدگی ضخامت چندسازه می¬شود.
کلید واژگان
چندسازه چوب-پلاستیکآرد ساقه برنج
پلیپروپیلن
مالئیکانیدرید پلیپروپیلن
علوم و فنآوری چوب و کاغذ
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2014-11-221393-09-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری دانشگاه گرگاناستاد دانشگاه
استاد دانشگاه
شاپا
2322-20772322-2786




