| dc.contributor.author | کشاورز معتمدی, فرامرز | fa_IR | 
| dc.contributor.author | طاهرخانی, رضا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | تنها قزلی, تیمور | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T00:30:58Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T00:30:58Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T00:30:58Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T00:30:58Z |  | 
| dc.date.issued | 2017-08-23 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-06-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2016-04-08 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1395-01-20 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | کشاورز معتمدی, فرامرز, طاهرخانی, رضا, تنها قزلی, تیمور. (1396). تأثیر عصاره هیدروالکلی گیاهان دارویی آویشن باغی، نعناع فلفلی و ترکیب آنها بر عملکرد (صفات کمی)تخممرغ در مرغهای تخمگذار سویه لوهمن لایت. پژوهش های زراعی در حاشیه کویر, 14(2), 145-154. | fa_IR | 
| dc.identifier.uri | http://kavir.iauvaramin.ac.ir/article_540448.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/179253 |  | 
| dc.description.abstract | بهمنظور بررسـی تأثیـر عصـاره گیـاهـان دارویـی آویـشن باغـی و نـعنـاع فلفلـی و ترکیـب آنهـا بر صفـات کمی (عملکردی) تخممرغ، آزمایشی بر 80 قطعـه مرغ تخـمگـذار مسن سـویه لوهمن لایت )ال اس ال) (lohmann-selected-leghorn) از سن 60 تا 68 هفتگی بهصورت طرح کاملا" تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار انجام شد. تیمارها شامل تیمار کنترل، عصاره گیاهی نعناع فلفلی ( 5/0 درصد)، عصاره گیاهی آویشن باغی ( 5/0 درصد) و عصاره نعناع فلفلی (25/0 درصد) + عصاره آویشن باغی (25/0 درصد) بود. کلیه عصاره گیاهان دارویی با غلظت مورد نظر همراه آب آشامیدنی استفاده شد. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از ترکیب توأم عصارههای گیاهی آویشن باغی و نعناع فلفلی بهطور معنیداری نسبت به تیمار شاهد، موجب افزایش وزن تخممرغ و در نهایت افزایش درصد تولید، تولید تودهای، خوراک مصرفی و کاهش ضریب تبدیل غذایی شد. مصرف عصاره گیاهان دارویی بهتنهایی از نظر آماری تفاوت معنیداری با تیمار کنترل در صفات وزن تخممرغ، درصد تولید، تولید تودهای، خوراک مصرفی و کاهش ضریب تبدیل غذایی نشان نداد (0.01>P). حداکثر وزن تخممرغ به میزان 35/64 گرم، بالاترین درصد تولید به میزان 22/84 درصد، بیشترین تولید تودهای به میزان 11/54 گرم، کمترین خوراک مصرفی به میزان 80/121 گرم و کمترین ضریب تبدیل به میزان 90/1 در تیمار مخلوط آویشن باغی و نعناع فلفلی بهدست آمد. بنابراین نتیجهگیری میشود که استفـاده از 25/0 درصد آویشـن باغی بههمراه 25/0 درصد نعناع فلفلی در آب آشامیدنی مرغهای تخمگذار سویه لوهمن لایت دارای اثرهای مثبتی بر صفات کمی (عملکردی) در مقایسه با سایر گروههای آزمایشی است. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 600 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های زراعی در حاشیه کویر | fa_IR | 
| dc.subject | مرغ تخمگذار | fa_IR | 
| dc.subject | تخممرغ | fa_IR | 
| dc.subject | آویشن باغی | fa_IR | 
| dc.subject | نعناع فلفلی | fa_IR | 
| dc.subject | عملکرد | fa_IR | 
| dc.subject | وزن تخممرغ | fa_IR | 
| dc.title | تأثیر عصاره هیدروالکلی گیاهان دارویی آویشن باغی، نعناع فلفلی و ترکیب آنها بر عملکرد (صفات کمی)تخممرغ در مرغهای تخمگذار سویه لوهمن لایت | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه تغذیه دام، دانشگاه پیام نور واحد پردیس.تهران- ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه تغذیه دام، دانشگاه پیام نور واحد پردیس.تهران- ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه تغذیه دام، دانشگاه پیام نور واحد پردیس.تهران- ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 14 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 145 |  | 
| dc.citation.epage | 154 |  |