دوره 1, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
مروری بر عوامل عفونی سقط جنین گوسفند و بز در ایران (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)سقط جنین یکی از معضلات پرورش دهندگان گوسفند و بز در سطح کشور است و خسارت اقتصادی قابل توجهی را به دامداران تحمیل میکند. دلیل عمده سقط جنین در گوسفند و بز عوامل عفونی هستند. بعضی از این عوامل مثل بروسلا و توکسوپلاسما عامل ...
 
- 
بررسی مقایسه ای اثرات بالینی دو نوع تجاری Marbofloxacin روی ورم پستان بالینی E.coli در گاوهای شیری نژاد هلشتاین (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)ورم پستانهای محیطی در سالهای اخیر به دلیل کنترل عوامل ایجاد کننده ورم پستانهای واگیردار، افزایش چشمگیری یافته است. Marbofloxacin آنتی باکتریال از مشتقات Carboxylic acid، نسل سوم آنتی بیوتیک Fluoroquinolone است. این ...
 
- 
تعیین گروههای فیلوژنتیک اشریشیا کلیهای جدا شده از عفونت کلیباسیلوزیس طیور با استفاده از روش Multiplex-PCR (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)در میان بیماریهای ایجاد شده توسط اشریشیا کلی، نوعی بیماری سیستمیک حاد به نام کلیسپتیسمی وجود دارد که با حضور ااشریشیا در خون، کلونیزه شدن در ارگانها شامل قلب، کبد و طحال مشخص میشود. هدف از این مطالعه ...
 
- 
بررسی فراوانی گونه های ایمریایی و کریپتوسپوریدیایی در ماکیان بومی شهرستان بهبهان، جنوب غرب ایران. (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)کوکسیدیوز یکی ازمهم ترین بیماریهای انگلی در صنعت پرورش ماکیان است که توسط گونه های ایمریایی و کریپتوسپوریدیایی ایجاد می شود. هدف از مطالعه حاضر بررسی شیوع گونه های مختلف ایمریایی در ماکیان بومی شهرستان بهبهان، استان خورستان، ...
 
- 
بررسی ﻣﻘﺎوﻣﺖ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮑﯽ جدایههای کلبسیلاپنومونیه بهدست آمده از ﻧﻤﻮﻧﻪﻫﺎی ﺑﺎلینی بیمارستان خاتمالانبیاء (ص) زاهدان (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)کلبسیلاپنومونیه ازجمله باکتریهای عامل عفونت ادراری و یکی از پاتوژنهای فرصت طلب و عامل عفونت بیمارستانی محسوب میگردد. شیوع مقاومت دارویی کلبسیلا پنومونیه روز به روز رو به افزایش است و بنابراین انجام تستهای مقاومت ...
 
- 
مقایسه خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت شترمرغ در کشتار سنتی و صنعتی (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)گوشت شترمرغ از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار بوده و علاوه بر پایین بودن میزان کلسترول و چربی، چربیهای غیراشباع و امگا 3 در این گوشت نسبت به گوشت گاو و گوسفند بیشتر است. به دلیل کاهش سریع pH گوشت شترمرغ پس از کشتار (نسبت ...
 
- 
ارزیابی خواص ضد میکروبی عصاره هیدرو الکلی 29 گیاه دارویی بر میکروبهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)اهداف: هدف از تحقیق حاضر بررسی عصاره هیدرو الکلی 29 گیاهان دارویی مختلف بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس است. مواد و روشها: در این مطالعه، اثرات ضدمیکروبی عصارههای هیدرو الکلی بر باکتریهای اشریشیاکلی ...
 
- 
بررسی وضعیت میکروبی گوشت گوساله در کشتارگاه و برخی قصابی های استان تهران (دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2019-02-20)گوشت یکی از غذاهای فسادپذیر است که در صورت تولید و حمل و نقل نامناسب، سریعا آلوده و فاسد می گردد. گوشت آلوده، علت بسیاری از بیماری های غذازاد بوده است. در این تحقیق، با روش سوآپ برداری غیر مستقیم، از عضلات نواحی گردن، قلوه ...
 



