نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخالق خواه, النازfa_IR
dc.contributor.authorعزت پناه, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorمشهدی اکبر بوجار, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorگیویان راد, محمد هادیfa_IR
dc.contributor.authorسیف هاشمی, سعیدهfa_IR
dc.contributor.authorمعتمد, روزبهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:30:49Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:30:49Z
dc.date.available1399-07-08T23:30:49Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:30:49Z
dc.date.issued2013-06-22en_US
dc.date.issued1392-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-06en_US
dc.date.submitted1396-04-15fa_IR
dc.identifier.citationخالق خواه, الناز, عزت پناه, حمید, مشهدی اکبر بوجار, مسعود, گیویان راد, محمد هادی, سیف هاشمی, سعیده, معتمد, روزبه. (1392). تاثیر سطوح مختلف سلول های سوماتیک بر اسیدهای چرب اشباع شیر خام. دانش و پژوهش علوم دامی, 92(1), 63-80.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7671
dc.identifier.urihttp://nrp.kiau.ac.ir/article_531758.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156673
dc.format.extent594
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.relation.ispartofدانش و پژوهش علوم دامیfa_IR
dc.titleتاثیر سطوح مختلف سلول های سوماتیک بر اسیدهای چرب اشباع شیر خامfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقاتfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیمی تجزیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیفاتfa_IR
dc.contributor.departmentگروه بیولوژی دانشگاه تربیت معلمfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه جامع علمی کاربردیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوارfa_IR
dc.citation.volume92
dc.citation.issue1
dc.citation.spage63
dc.citation.epage80


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد