تاثیر سطوح مختلف سلول های سوماتیک بر اسیدهای چرب اشباع شیر خام
(ندگان)پدیدآور
خالق خواه, النازعزت پناه, حمیدمشهدی اکبر بوجار, مسعودگیویان راد, محمد هادیسیف هاشمی, سعیدهمعتمد, روزبهنوع مدرک
Textعلمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
1تاریخ نشر
2013-06-221392-04-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجسازمان پدید آورنده
گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقاتگروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
گروه شیمی تجزیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیفات
گروه بیولوژی دانشگاه تربیت معلم
دانشگاه جامع علمی کاربردی
گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار




