نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسن پور, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorبیستی, علیfa_IR
dc.contributor.authorنوجوان, سهیلاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:54:20Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:54:21Z
dc.date.available1399-07-08T22:54:20Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:54:21Z
dc.date.issued2018-08-23en_US
dc.date.issued1397-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-12-08en_US
dc.date.submitted1395-09-18fa_IR
dc.identifier.citationحسن پور, حمید, بیستی, علی, نوجوان, سهیلا. (1397). تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد. تولیدات گیاهی, 41(2), 67-78. doi: 10.22055/ppd.2018.20300.1422fa_IR
dc.identifier.issn2588-543X
dc.identifier.issn2588-5979
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22055/ppd.2018.20300.1422
dc.identifier.urihttp://plantproduction.scu.ac.ir/article_13773.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/142778
dc.description.abstract<strong>به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه‌های گیلاس رقم «تک دانه مشهد» تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) در چهار غلظت (صفر، </strong><strong>5، 10 و 20 میلی‌مولار</strong><strong>) روی میوه اعمال و میوه‌ها در دو زمان، 15 و 30 روز بعد از انبارداری نمونه‌برداری و پارامترهای مورد‌نظر اندازه‌گیری شدند. این پژوهش به‌صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام شد. صفات مختلفی از قبیل اسیدیته قابل تیتراسیون (</strong><strong>TA</strong><strong>)، مقدار مواد جامد محلول (</strong><strong>TSS</strong><strong>)، </strong><strong>pH</strong><strong>، ظرفیت آنتی‌اکسیدان کل، مقدار فنل کل، فلاوونوئید کل، فعالیت آنزیم‌های کاتالاز و </strong><strong>گایاکول</strong><strong> پراکسیداز مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که با محلول‌پاشی گابا مقدار اسیدهای قابل تیتراسیون حفظ شد. تیمار گابا منجر به افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدان کل، فنل کل، فلاوونوئید کل و فعالیت آنزیم‌های کاتالاز و </strong><strong>گایاکول</strong><strong> پراکسیداز در میوه‌های تیمار‌شده نسبت به میوه‌های شاهد بعد از 30 روز انبارداری شد. در حالی‌که مقدار</strong><strong>pH </strong><strong> در میوه‌های تیمار‌شده نسبت به میوه‌های تیمار‌نشده در طول انبارداری کاهش یافت. بنابراین غلظت‌های مختلف تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید با توجه به تأثیر بر صفات مطلوب برای افزایش کیفیت پس از برداشت میوه گیلاس رقم «تک دانه مشهد» پیشنهاد می‌گردد.</strong>fa_IR
dc.format.extent658
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.publisherShahid Chamran University of Ahvaz, Iranen_US
dc.relation.ispartofتولیدات گیاهیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Productions (Agronomy, Breeding and Horticulture)en_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22055/ppd.2018.20300.1422
dc.subjectآنزیمfa_IR
dc.subjectعمر انباریfa_IR
dc.subjectفلاوونوئیدfa_IR
dc.subjectکیفیت میوهfa_IR
dc.subjectمواد جامد محلولfa_IR
dc.subjectفیزیولوژی پس از برداشتfa_IR
dc.subjectمیوه کاریfa_IR
dc.titleتأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی - پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد میوه‌کاری، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد میوه‌کاری، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایرانfa_IR
dc.citation.volume41
dc.citation.issue2
dc.citation.spage67
dc.citation.epage78


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد