نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدارابی, عبدالستارfa_IR
dc.contributor.authorخدادادی, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:54:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:54:11Z
dc.date.available1399-07-08T22:54:11Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:54:11Z
dc.date.issued2012-02-20en_US
dc.date.issued1390-12-01fa_IR
dc.date.submitted2010-02-07en_US
dc.date.submitted1388-11-18fa_IR
dc.identifier.citationدارابی, عبدالستار, خدادادی, محسن. (1390). تعیین تاریخ تشکیل سوخ و آنالیز رشد برخی از توده های بومی پیاز در شرایط اقلیمی کرج. تولیدات گیاهی, 34(2), 1-14.fa_IR
dc.identifier.issn2588-543X
dc.identifier.issn2588-5979
dc.identifier.urihttp://plantproduction.scu.ac.ir/article_12248.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/142726
dc.description.abstract<strong>آزمایشی به منظور تعیین تاریخ تشکیل سوخ، آنالیز رشد و مقایسه عملکرد توده‌های بومی پیاز سفید بهبهان، قولی‌قصه زنجان، کمره‌ای خمین، درچه اصفهان و سفید قم در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به مدت یک سال (86- 1385) در مزرعه ی تحقیقاتی مؤسسه ی تحقیقات اصلاح و تهیه ی نهال و بذر کرج اجرا گردید. بذور در اواسط اسفند ماه 1385درخزانه ی کشت و در اواخر اردیبهشت ماه 1386 به زمین اصلی منتقل شدند. تشکیل </strong><strong>سوخ در این توده</strong><strong>‌ها</strong><strong> از21 خرداد با طول روز 14 ساعت و 32 دقیقه تا 1 مرداد با طول روز 14 ساعت و 11 دقیقه صورت گرفت.</strong><strong> مطابق با نتایج آنالیز رشد در کلیه ی ی توده‌ها مرحله ی رشد سریع برگ </strong><strong>75</strong><strong> روز بعد از جوانه‌زدن بذر (دوره ی رشد کند) آغاز شد. در کلیه ی توده‌ها به جز سفید قم، بعد از تشکیل سوخ رشد پهنک برای مدتی ادامه داشت وتقریبا همزمان با رشد سوخ، رشد پهنک متوقف شد. همچنین حداکثر سرعت رشد محصول و سوخ ، شاخص سطح برگ و عملکرد به این توده تعلق داشت. همبستگی مثبت و معنی‌داری در سطح 1% بین سرعت رشد نسبی و سرعت آسیمیلاسیون خالص در توده‌ها مشاهده شد. در این آزمایش کم ترین محصول به توده سفید بهبهان اختصاص یافت. بر اساس نتایج این تحقیق توده ی سفید قم مناسب‌ترین توده برای کاشت در شرایط اقلیمی کرج می‌باشد. </strong>fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.publisherShahid Chamran University of Ahvaz, Iranen_US
dc.relation.ispartofتولیدات گیاهیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Productions (Agronomy, Breeding and Horticulture)en_US
dc.subject: آنالیز رشد پیازfa_IR
dc.subjectتشکیل سوخfa_IR
dc.subjectسرعت رشد محصولfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.titleتعیین تاریخ تشکیل سوخ و آنالیز رشد برخی از توده های بومی پیاز در شرایط اقلیمی کرجfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی - پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهش مؤسسه‌ی تحقیقات اصلاح و تهیه ی نهال و بذر کرجfa_IR
dc.citation.volume34
dc.citation.issue2
dc.citation.spage1
dc.citation.epage14


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد