| dc.contributor.author | دارابی, عبدالستار | fa_IR |
| dc.contributor.author | خدادادی, محسن | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T22:54:11Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T22:54:11Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T22:54:11Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T22:54:11Z | |
| dc.date.issued | 2012-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2010-02-07 | en_US |
| dc.date.submitted | 1388-11-18 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | دارابی, عبدالستار, خدادادی, محسن. (1390). تعیین تاریخ تشکیل سوخ و آنالیز رشد برخی از توده های بومی پیاز در شرایط اقلیمی کرج. تولیدات گیاهی, 34(2), 1-14. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2588-543X | |
| dc.identifier.issn | 2588-5979 | |
| dc.identifier.uri | http://plantproduction.scu.ac.ir/article_12248.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/142726 | |
| dc.description.abstract | <strong>آزمایشی به منظور تعیین تاریخ تشکیل سوخ، آنالیز رشد و مقایسه عملکرد تودههای بومی پیاز سفید بهبهان، قولیقصه زنجان، کمرهای خمین، درچه اصفهان و سفید قم در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به مدت یک سال (86- 1385) در مزرعه ی تحقیقاتی مؤسسه ی تحقیقات اصلاح و تهیه ی نهال و بذر کرج اجرا گردید. بذور در اواسط اسفند ماه 1385درخزانه ی کشت و در اواخر اردیبهشت ماه 1386 به زمین اصلی منتقل شدند. تشکیل </strong><strong>سوخ در این توده</strong><strong>ها</strong><strong> از21 خرداد با طول روز 14 ساعت و 32 دقیقه تا 1 مرداد با طول روز 14 ساعت و 11 دقیقه صورت گرفت.</strong><strong> مطابق با نتایج آنالیز رشد در کلیه ی ی تودهها مرحله ی رشد سریع برگ </strong><strong>75</strong><strong> روز بعد از جوانهزدن بذر (دوره ی رشد کند) آغاز شد. در کلیه ی تودهها به جز سفید قم، بعد از تشکیل سوخ رشد پهنک برای مدتی ادامه داشت وتقریبا همزمان با رشد سوخ، رشد پهنک متوقف شد. همچنین حداکثر سرعت رشد محصول و سوخ ، شاخص سطح برگ و عملکرد به این توده تعلق داشت. همبستگی مثبت و معنیداری در سطح 1% بین سرعت رشد نسبی و سرعت آسیمیلاسیون خالص در تودهها مشاهده شد. در این آزمایش کم ترین محصول به توده سفید بهبهان اختصاص یافت. بر اساس نتایج این تحقیق توده ی سفید قم مناسبترین توده برای کاشت در شرایط اقلیمی کرج میباشد. </strong> | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزی | fa_IR |
| dc.publisher | Shahid Chamran University of Ahvaz, Iran | en_US |
| dc.relation.ispartof | تولیدات گیاهی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Plant Productions
(Agronomy, Breeding and Horticulture) | en_US |
| dc.subject | : آنالیز رشد پیاز | fa_IR |
| dc.subject | تشکیل سوخ | fa_IR |
| dc.subject | سرعت رشد محصول | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.title | تعیین تاریخ تشکیل سوخ و آنالیز رشد برخی از توده های بومی پیاز در شرایط اقلیمی کرج | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی - پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار پژوهش مؤسسهی تحقیقات اصلاح و تهیه ی نهال و بذر کرج | fa_IR |
| dc.citation.volume | 34 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 1 | |
| dc.citation.epage | 14 | |