• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزیابی مقدار کلروژنیک اسید، فلاونوئیدها و ظرفیت آنتی¬اکسیدانی 13 رقم ایرانی و خارجی سیب

    (ندگان)پدیدآور
    قربانی, انسیهبخشی, داود
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    502.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در پژوهش حاضر، برخی از ترکیبات فنلی پوست، فنل کل و فعالیت آنتی­اکسیدانی پوست و گوشت 13 رقم سیب بومی و وارداتی پرورش یافته در کلکسیون سیب موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر واقع در کمال آباد کرج مورد مطالعه قرار گرفت. ارقام مورد مطالعه از نظر ترکیبات اندازه­گیری شده اختلاف معنی­داری با هم داشتند. در میان این ارقام، پوست رقم پائیزه زرد مشهد بیشترین مقدار کلروژنیک اسید و پوست رقم جین هاردی بیشترین مقدار کاتچین، فلوریدزین و کوئرستین 3-گالاکتوزید را دارا بودند. بیش­ترین مقدار سیانیدین 3-گالاکتوزید در پوست رقم آیدارد یافت شد. پوست رقم دلیشز و گوشت رقم استارکان روژ بیش­ترین مقدار فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند. ارتباط مثبت و معنی‌داری بین مقدار فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست (**86/0) و گوشت (**93/0) مشاهده شد. تجزیه خوشه­ای بر اساس فعالیت آنتی­اکسیدانی پوست و گوشت، ارقام مورد مطالعه را در سه گروه کاملاً مجزا با فعالیت آنتی­اکسیدانی زیاد، متوسط و کم دسته بندی کرد. بر اساس این دسته­بندی دو رقم ‘استارکان روژ' و ‘شیشه­ای تبریز'، با داشتن ظرفیت آنتی­اکسیدانی زیاد در پوست و گوشت از نظر فواید سلامتی به­عنوان ارقام بسیار ارزشمند معرفی شدند.
    کلید واژگان
    کوئرستین 3-گالاکتوزید
    کاتچین
    کلروژنیک اسید
    فنل کل
    فعالیت آنتی اکسیدانی

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2011-11-22
    1390-09-01
    ناشر
    دانشگاه بوعلی سینا
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت
    استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت

    شاپا
    2476-6321
    2476-5651
    URI
    https://ppt.basu.ac.ir/article_266.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/140566

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب