نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorوصال طلب, زهراfa_IR
dc.contributor.authorغلامی, منصورfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:48:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:48:15Z
dc.date.available1399-07-08T22:48:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:48:15Z
dc.date.issued2011-11-22en_US
dc.date.issued1390-09-01fa_IR
dc.date.submitted2012-11-09en_US
dc.date.submitted1391-08-19fa_IR
dc.identifier.citationوصال طلب, زهرا, غلامی, منصور. (1390). اثرات ضدقارچی عصاره و اسانس گیاهان اکلیل کوهی و میخک بر رشد قارچ Botrytis cinerea. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 3(2), 1-11.fa_IR
dc.identifier.issn2476-6321
dc.identifier.issn2476-5651
dc.identifier.urihttps://ppt.basu.ac.ir/article_261.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/140561
dc.description.abstractاستفاده از ترکیبات طبیعی گیاهان با ویژگی ضد­قارچی، ضد­باکتریایی و آنتی­اکسیدانی در کنترل ضایعات پس از برداشت محصولات باغی به­ویژه کنترل پوسیدگی آن­­ها رو به پیشرفت است. در این مطالعه، عصاره اکلیل­کوهی و میخک با استفاده از حلال اتانول و اسانس گیاهان مذکور با استفاده از دستگاه کلونجر استخراج شد. تاثیر عصاره­ها روی رشد قارچ بیماری­زای Botrytis cinerea به روش غذای مسموم و اسانس­ها در حالت تماسی (غذای مسموم) و نیز تدخینی در غلظت­های مختلف از صفر تا 600 پی­پی­ام بررسی شد. عصاره اتانولی هر دو گیاه به ­کلی فاقد اثر قارچ ­ایستایی بود. اسانس میخک در روش غذای مسموم در غلظت 300 پی­پی­ام و در روش تدخینی در غلظت 450 و 600 پی­پی­ام فعالیت قارچ­کشی از خود نشان داد. اسانس اکلیل­کوهی در روش تدخینی در غلظت­های 300، 450 و 600 پی­پی­ام فعالیت قارچ­ایستایی داشت. در غلظت­های مشابه، اسانس نسبت به عصاره، روش تدخینی نسبت به تماسی و فرآورده­های گیاه میخک نسبت به اکلیل­کوهی فعالیت ضد قارچی بالاتری نشان داد.fa_IR
dc.format.extent807
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.relation.ispartofدوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهیfa_IR
dc.subjectRosmarinus officinalisfa_IR
dc.subjectEugenia caryophyllatafa_IR
dc.subjectروش غذای مسمومfa_IR
dc.subjectروش تدخینیfa_IR
dc.subjectضدقارچیfa_IR
dc.titleاثرات ضدقارچی عصاره و اسانس گیاهان اکلیل کوهی و میخک بر رشد قارچ Botrytis cinereafa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیارگروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدانfa_IR
dc.citation.volume3
dc.citation.issue2
dc.citation.spage1
dc.citation.epage11


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد