• ورود به سامانه
      مشاهده مورد 
      •   صفحهٔ اصلی
      • نشریات فارسی
      • فصلنامه علمی دانش انتظامی فارس
      • دوره 1397, شماره 17
      • مشاهده مورد
      •   صفحهٔ اصلی
      • نشریات فارسی
      • فصلنامه علمی دانش انتظامی فارس
      • دوره 1397, شماره 17
      • مشاهده مورد
      JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

      شناسایی و رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر تمایل به ترک شغل کارکنان با استفاده از تکنیک Fuzzy Dematel (مورد مطالعه: فرماندهی انتظامی شهرستان استهبان)

      (ندگان)پدیدآور
      حسین آزادی, محمداکبرپور, حسین
      Thumbnail
      دریافت مدرک مشاهده
      FullText
      اندازه فایل: 
      313.4کیلوبایت
      نوع فايل (MIME): 
      PDF
      نوع مدرک
      Text
      مقاله پژوهشی
      زبان مدرک
      فارسی
      نمایش کامل رکورد
      چکیده
      از نگرانی‌های عمده مدیریت منابع انسانی سازمان‌های امروزی ترک شغل کارکنان کلیدی آن‌هاست و سازمان‌ها همواره خواهان شناسایی عوامل مؤثر بر کاهش تمایل به ترک شغل کارکنان خود هستند. زیرا هزینه‌های ناشی از انتخاب، استخدام، هدایت و آموزش کارکنان جدید و هزینه‌های ناشی از کاهش روحیه کارکنان، فشار بر کارکنان باقی‌مانده و از دست دادن سرمایه اجتماعی؛ از ترک شغل ناشی می‌شوند. بنابراین شناخت عواملی که زمینه ترک شغل کارکنان را فراهم می‌آورند، می-تواند به واحد منابع انسانی در جهت تصمیم‌گیری بهتر کمک شایانی کند. تحقیق حاضر باهدف شناسایی این علل شکل گرفت. بر اساس مبانی نظری موجود و استفاده از نظرات خبرگان،  عوامل مؤثر در تمایل به ترک شغل کارکنان در قالب 11 شاخص شناسایی شدند. جهت اولویت‌بندی عوامل شناسایی‌شده از روش دیمتل فازی مثلثی، استفاده گردید. نتایج حاکی از این بود که شاخص‌های: سن، فرسودگی شغلی، تعارض اهداف فردی با اهداف سازمان، فقدان محیط کاری و خانوادگی حمایت‌کننده، استرس شغلی، کنترل و نظارت بیش‌ازحد و کمبود نیرو، جزو ابعاد تأثیرگذار و به‌بیان‌دیگر علت هستند و شاخص‌های: فشار روحی و توقعات بی‌جا، پایین بودن میزان حقوق و مزایا، عدم وجود فضای اعتماد در سازمان و رقابت منفی و ناسالم، جز ابعاد تأثیرپذیر و یا به‌بیان‌دیگر معلول‌ها می‌باشند.
      کلید واژگان
      نیروی انتظامی
      تمایل به ترک شغل
      دیمتل فازی- مثلثی

      شماره نشریه
      17
      تاریخ نشر
      2019-07-23
      1398-05-01
      ناشر
      فرماندهی انتظامی استان فارس
      سازمان پدید آورنده
      مدیریت منابع انسانی دانشکده اقتصاد و علو م اداری دانشگاه لرستان؛
      دانشکده فرماندهی و ستاد دانشگاه امین

      URI
      http://far.jrl.police.ir/article_91492.html
      https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/13701

      مرور

      همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

      حساب من

      ورود به سامانهثبت نام

      تازه ترین ها

      تازه ترین مدارک
      © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
      تماس با ما | ارسال بازخورد
      قدرت یافته توسطسیناوب