دوره 11, شماره 4پائیز 1397
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
بررسی اثر افزودن خوراکی ایزومالتو الیگوساکارید در آسیب بافتی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در مواجهه با حشرهکش ورتیمک (دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان, 2018-10-23)زمینه و هدف: پربیوتیک ها ترکیب غذایی غیر قابل هضمی هستند که از طریق تحریک انتخابی، رشد و فعال کردن یک یا تعداد محددی از باکتریهای موجود در روده اثرات سودمندی بر روی میزبان داشته و میتواند سلامتی ...
 
- 
بررسی برخی شاخص های خونی، آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E (دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان, 2018-10-23)زمینه و هدف:ویتامین ها ترکیبات آلی هستند، که اهمیت حیاتی برای ماهیان داشته و کمبود آن ها باعث اختلالات شدیدی در بدن ماهی می گردد و از آن جا که ماهی ویتامین را فقط از طریق غذا جذب می نماید لذا در ...
 
- 
اثرات پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر هماتولوژی، فراسنجههای خونی و هیستوپاتولوژی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان, 2018-10-23)زمینه و هدف: باکتریهای غیر بیماریزای تولیدکنندۀ اسیدلاکتیک نقش مهمی در فلور میکروبی روده حیوان میزبان داشته و با تاثیر گذاری بر مجرای گوارشی، کاهش pH و ارتقا ...
 
- 
اثر حفاظتی عصاره هیدرو الکلی اسفناج بر آزمون های عملکردی و تغییرات بافتی کبد در موش های صحرایی نر بالغ تحت تیمار با فلوکستین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان, 2018-10-23)زمینه و هدف:فلوکستین یک مهارکننده انتخابیبازجذب سرتونین(SSRI)است که به عنوان اولین خط دارویی ...
 
- 
بررسی بیهوش کنندگی غلظتهای مختلف یوجینول در ماهیان انگشت قد و بالغ کلمه خزری(Rutilus caspicus) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان, 2018-10-23)زمینه و هدف: با توجه به عوارض جانبی داروهای شیمیایی، در سالهای اخیر استفاده از داروهای گیاهی و ترکیبات آن ها در ماهیان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در بررسی حاضر وضعیت بیهوش کنندگی یوجینول در ...
 



