اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی
(ندگان)پدیدآور
ابراهیمی محمودآباد, سیدروح الهنیکخواه, علیصادقی, علی اصغرنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این آزمایش، تأثیر عملآوری کنجاله منداب بومی با میکروویو بر ترکیب شیمیایی، گلوکوسینولاتها، اسید فایتیک، تجزیهپذیری ماده خشک و پروتئین خام، قابلیت هضم برونتنی پروتئین خام، پروتئین قایل متابولیسم و روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی در زمانهای مختلف انکوباسیون در شکمبه با روش الکتروفورز بررسی شد. ابتدا میزان رطوبت نمونهها (سه نمونه 500 گرمی) به 250 گرم در کیلوگرم رسانده شد و سپس با پرتو میکروویو به مدت2، 4 یا 6 دقیقه و با قدرت 800 وات عمل آوری شدند.ترکیب شیمیایی، اسید فایتیک و گلوکوسینولات با روشهای استاندارد و تجزیهپذیری ماده خشک و پروتئین خام با روش کیسههای نایلونی اندازهگیری شد. قابلیت هضم برونتنی پروتئین خام با روش آنزیمی سه مرحلهای و روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی در شکمبه و نگاری با روش الکتروفورز ژل پلی آکریلامید (SDS-PAGE) اندازه گیری شد. نتایج آزمایش نشان داد که عملآوری با میکروویو سبب کاهش اسید فایتیک و گلوکوسینولاتها شد (01/0p
کلید واژگان
الکتروفورزپرتو میکروویو
پروتئین قابل متابولیسم
تجزیهپذیری شکمبهای
کنجاله منداب بومی
شماره نشریه
126تاریخ نشر
2020-05-211399-03-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، شهر قدس، ایران.استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
شاپا
2588-64362588-6428




