• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
    • دوره 33, شماره 126
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
    • دوره 33, شماره 126
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی

    (ندگان)پدیدآور
    ابراهیمی محمودآباد, سیدروح الهنیکخواه, علیصادقی, علی اصغر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.424 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این آزمایش، تأثیر عمل‌آوری کنجاله منداب بومی با میکروویو بر ترکیب شیمیایی، گلوکوسینولات‌ها، اسید فایتیک، تجزیه‌پذیری ماده خشک و پروتئین خام، قابلیت هضم برون‌تنی پروتئین خام، پروتئین قایل متابولیسم و روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی در زمان‌های مختلف انکوباسیون در شکمبه با روش الکتروفورز بررسی شد. ابتدا میزان رطوبت نمونه‌ها (سه نمونه 500 گرمی) به 250 گرم در کیلوگرم رسانده شد و سپس با پرتو میکروویو به مدت2، 4 یا 6 دقیقه و با قدرت 800 وات عمل آوری شدند.ترکیب شیمیایی، اسید فایتیک و گلوکوسینولات با روش‌های استاندارد و تجزیه‌پذیری ماده خشک و پروتئین خام با روش کیسه‌های نایلونی اندازه‌گیری شد. قابلیت هضم برون‌تنی پروتئین خام با روش آنزیمی سه مرحله‌ای و روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی در شکمبه و نگاری با روش الکتروفورز ژل پلی آکریلامید (SDS-PAGE) اندازه گیری شد. نتایج آزمایش نشان داد که عمل‌آوری با میکروویو سبب کاهش اسید فایتیک و گلوکوسینولات‌ها شد (01/0p
    کلید واژگان
    الکتروفورز
    پرتو میکروویو
    پروتئین قابل متابولیسم
    تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای
    کنجاله منداب بومی

    شماره نشریه
    126
    تاریخ نشر
    2020-05-21
    1399-03-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، شهر قدس، ایران.
    استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
    دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

    شاپا
    2588-6436
    2588-6428
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/asj.2019.124565.1837
    https://asj.areeo.ac.ir/article_122446.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12682

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب