اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجههایگوشتی
(ندگان)پدیدآور
رحیمی, درخشندهمنصوری یاراحمدی, حسینیعقوبفر, اکبرفخرایی, جعفرنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
بهمنظور تعیین اثرات سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستان، پودر سیر و شبدر بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بازده مصرف انرژی و پروتئین در جوجههای گوشتی، آزمایشی با استفاده از 560 قطعه جوجه گوشتی یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار شامل 1- شاهد (بدون افزودنی)، 2- 400 میلیگرم/کیلوگرم اسانس مرزه، 3- 500 میلیگرم/کیلوگرم اسانس مرزه، 4- 2 درصد پودر سیر، 5- 4 درصد پودر سیر، 6- 5 درصد پودر شبدر، 7- 10 درصد پودر شبدر، و هر تیمار با 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار در سه دوره آغازین، رشد و پایانی به مدت 42 روز اجرا شد. نتایج نشان دادند که در کل دوره آزمایش، تأثیر سطوح مختلف پودر سیر، پودر شبدر و اسانس مرزه خوزستان بر مصرف خوراک روزانه، وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی معنیدار بود (05/0P
کلید واژگان
اسانس مرزهبازده انرژی و پروتئین
سیر
جوجههای گوشتی
شبدر
شماره نشریه
122تاریخ نشر
2019-05-221398-03-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری تغذیه دام، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراکگروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
استاد، مؤسسۀ تحقیقات علوم دامی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
شاپا
2588-64362588-6428




