نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصفی یاری, النازfa_IR
dc.contributor.authorفرهومند, پرویزfa_IR
dc.contributor.authorدانشیار, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:04:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:04:47Z
dc.date.available1399-07-08T17:04:47Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:04:47Z
dc.date.issued2018-02-20en_US
dc.date.issued1396-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-12-13en_US
dc.date.submitted1395-09-23fa_IR
dc.identifier.citationصفی یاری, الناز, فرهومند, پرویز, دانشیار, محسن. (1396). تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس 308 در ‏دوره پایانی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 30(117), 129-140. doi: 10.22092/asj.2018.116051fa_IR
dc.identifier.issn2588-6436
dc.identifier.issn2588-6428
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2018.116051
dc.identifier.urihttps://asj.areeo.ac.ir/article_116051.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12491
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور تعیین سطح احتیاجات اسیدآمینه لوسین کل ‏ برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی ‏سویه راس 308 انجام گرفت. تعیین احتیاجات اسیدآمینه لوسین براساس شاخص‌های عملکردی جوجه‌ ‏خروس‌های گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با250 قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه سویه راس ‏‏308 از سن 24 تا 39 ‏ روزگی در 5 تیمار و 5 تکرار (در هر تکرار 10 پرنده) انجام گردید. جیره غذایی ‏پایه حاوی ذرت، گندم و کنجاله سویا برای مقادیر کافی تمام مواد مغذی به جز اسید‌آمینه لوسین بر اساس ‏کتابچه راهنمای مدیریتی راس 308 تنظیم شد. سطوح افزایشی اسیدآمینه لوسین به جیره غذایی پایه جهت ‏ایجاد 5 سطح اسیدآمینه لوسین در دامنه 16/1 الی 36/1 درصد تامین گردید. افزایش وزن بدن، مصرف ‏خوراک، ضریب تبدیل غذایی و راندمان غذایی در طی دوره آزمایشی اندازه گیری شدند. نتایج این تحقیق ‏نشان داد که مدل خطوط شکسته خطی برای برآورد احتیاجات لوسین جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 ‏بخوبی روی داده‌های افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی برازش داده شد و میزان لوسین ‏مورد نیاز برای این سه صفت به ترتیب 217/1، 218/1 و 213/1 درصد جیره غذایی برآورد گردید. میانگین ‏مقادیر شاخص خونی اسید اوریک بطور معنی‌داری تحت تاثیر افزودن اسیدآمینه لوسین قرار گرفت ‏‏(01/0>p). نتایج این آزمایش نشان می‌دهد که میزان احتیاجات اسیدآمینه لوسین برای حداکثر عملکرد ‏جوجه‌های گوشتی بین 213/1 الی218/1 متغییر می‌باشد و در این بازه، مقدار اسید اوریک خون در حداقل ‏قرار دارد.‏fa_IR
dc.format.extent983
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofعلوم دامی (پژوهش و سازندگی)fa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Sciences Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2018.116051
dc.subjectلوسینfa_IR
dc.subjectمدل خطوط شکستهfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.titleتعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس 308 در ‏دوره پایانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentاستادگروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue117
dc.citation.spage129
dc.citation.epage140


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد