• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش نامه علوم طیور
    • دوره 2, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش نامه علوم طیور
    • دوره 2, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجه‌های گوشتی

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    777.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی­بیوتیک فلاووفسفولیپول بر صفات عملکرد و خصوصیات لاشۀ جوجه­های گوشتی با 200 قطعه جوجۀ یک­روزه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار، 4 تکرار(پن) و 10 قطعه پرنده در هر تکرار به مدت 42 روز انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل جیرۀ پایه و سطوح مختلف پودر دارچین(3/0،4/0 و5/0 درصد) همراه با آنتی­بیوتیک فلاووفسفولیپول بود. خوراک مصرفی، افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل خوراک و ویژگی­های لاشه اندازه­گیری شدند. تفاوت معنی­داری برای مصرف خوراک در دورۀ رشد بین تیمار­های آزمایشی مشاهده گردید(05/0>P) و جوجه­های تغذیه شده با دو سطح 4/0 و 5/0 درصد پودر دارچین، مصرف خوراک بیشتری در مقایسه با تیمارهای شاهد و آنتی­بیوتیک داشتند. تفاوت معنی­داری بین تیمارهای آزمایشی برای افزایش وزن خوراک و ضریب تبدیل خوراک در دوره­های مختلف مشاهده نشد(05/0P). نتایج این آزمایش نشان داد که اگرچه مکمل­سازی دارچین به جیره تأثیری بر عملکرد جوجه­های گوشتی ندارد، ولی افزودن 5/0 درصد پودر دارچین به جیره باعث کاهش معنی­دار چربی حفرۀ شکمی جوجه­های گوشتی می­گردد و لذا می­تواند یکی از عوامل مؤثر در بهبود کیفیت گوشت پرنده باشد.
    کلید واژگان
    افزایش وزن
    ضریب تبدیل خوراک
    چربی حفرة بطنی
    کیفیت گوشت

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2015-08-23
    1394-06-01
    ناشر
    دانشگاه ارومیه
    Urmia University

    URI
    http://rlps.urmia.ac.ir/article_20043.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/124588

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب