• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
    • دوره 29, شماره 113
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
    • دوره 29, شماره 113
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبه‌ای، متان و متابولیت‌های خون)

    (ندگان)پدیدآور
    شاکری, پیروزحسینی غفاری, مرتضیفضائلی, حسن
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.066 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این مقاله با هدف گردآوری و جمع‌بندی نتایج مطالعات انجام شده در رابطه با تاثیر مصرف محصول فرعی پسته در جیره بر تخمیرات شکمبه‌ای، سنتز پروتئین میکروبی، کنترل متان و جنبه‌های مختلف فیزیولوژیک نشخوارکنندگان تهیه شده است. نتایج نشان می‌دهد که در بیش‌تر آزمایشات غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه با استفاده از محصول فرعی پسته در جیره کاهش یافته است، هرچند با جیره‌های حاوی محصول فرعی پسته سنتز پروتئین میکروبی نسبت به گروه‌های شاهد کمتر بوده است. با افزایش نسبت محصول فرعی پسته در جیره‌های آزمایشی، غلظت کل اسیدهای چرب فرار کاهش یافته است، که در برخی از آزمایشات با کاهش جمعیت کل باکتری‌های شکمبه نیز همراه بوده است. نتایج برخی از مطالعات نشان می‌دهد که استفاده از محصول فرعی پسته می‌تواند راهکاری مفید برای افزایش CLA در شیر بزهای سانن باشد. همچنین استفاده از این محصول در کاهش تولید متان موثر بوده است. به‌طور کلی، استفاده از سطوح مختلف محصول فرعی پسته در جیره دام‌های مختلف نشان داده است که تاثیر نامطلوبی بر متابولیت‌های خونی، فراسنجه‌های هماتولوژی، فعالیت کلیه‌ها و کبد نداشته است.
    کلید واژگان
    محصول فرعی پسته
    تخمیر شکمبه‌ای
    متان
    متابولیت‌های خون

    شماره نشریه
    113
    تاریخ نشر
    2017-02-19
    1395-12-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
    دانشجوی فوق دکتری علوم دامی، دانشکده کشاورزی، غذا و علوم تغذیه، دانشگاه آلبرتا، کاناد.
    استاد پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.

    شاپا
    2588-6436
    2588-6428
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.109467
    https://asj.areeo.ac.ir/article_109467.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12407

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب