تعیین زیست فراهمی کلسیم صدف معدنی اردبیل و بررسی امکان کاربرد آن در جیره غذایی جوجههای گوشتی
(ندگان)پدیدآور
صحرائی, محمودحسینی, سید عبداللهقنبری, اباذرمصطفی تهرانی, علیرحیمی, سولمازنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
برای بررسی ترکیبات معدنی صدف معدنی تولیدی در شهرستان کوثر استان اردبیل، دو آزمایش انجام شد. در آزمایش اول در 6 نمونه مرکب و یک نوع صدف تجاری، میزان کلسیم، فسفر، منیزیم، فلوئور و فلزات سنگین تعیین و میزان حلالیت در اسید کلریدریک 1/0 نرمال و آب مقطر دوبار تقطیر، انجام شد. فقط میزان کلسیم و حلالیت صدف اردبیل کمتر از صدف تجاری بود(05/0p
کلید واژگان
اردبیلصدف معدنی
زیستفراهمی
جوجه گوشتی
شماره نشریه
113تاریخ نشر
2017-02-191395-12-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل(مغان)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اردبیل، ایرانموسسه تحقیقات علوم دامی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران.
بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل(مغان)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اردبیل، ایران.
موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران.
ادراه کل امور عشایری استان اردبیل، ایران.
شاپا
2588-64362588-6428




