| dc.contributor.author | سالاری, جلال | fa_IR |
| dc.contributor.author | صاحبی اعلاء, فاطمه | fa_IR |
| dc.contributor.author | کلانتر, مجید | fa_IR |
| dc.contributor.author | صاحبی اعلا, مریم | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T17:04:14Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T17:04:14Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T17:04:14Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T17:04:14Z | |
| dc.date.issued | 2015-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2013-04-16 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-01-27 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | سالاری, جلال, صاحبی اعلاء, فاطمه, کلانتر, مجید, صاحبی اعلا, مریم. (1394). تأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 28(107), 161-168. doi: 10.22092/asj.2015.102412 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2588-6436 | |
| dc.identifier.issn | 2588-6428 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/asj.2015.102412 | |
| dc.identifier.uri | https://asj.areeo.ac.ir/article_102412.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12301 | |
| dc.description.abstract | به منظور بررسی تأثیر پودر سیر بر فراسنجههای عملکردی، خونی و تخم در بلدرچین ژاپنی تخمگذار، آزمایشی روی بلدرچین تخمگذار 8 هفته با 3 تیمار، 4 تکرار و 20 بلدرچین در هر تکرار به مدت 9 هفته انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار شاهد (جیره پایه و بدون پودر سیر)، تیمار 2 (5/2 درصد پودر سیر) و تیمار 3 (5 درصد پودر سیر) بودند. وزن بدن در ابتدا و انتهای دوره، مصرف خوراک، درصد تولید و ویژگیهای تخم تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (05/0<p). از بین فراسنجههای اندازهگیری شده کلسترول زرده، تریگلیسرید و اسیداوریک خون در تیمار 3 به طور معنیداری از گروه شاهد پائینتر بود (05/0>p). <sup>1</sup>HDL خون نیز در تیمار 3 به طور معنیداری بالاتر از سایر تیمارها بود (05/0>p). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن 5% پودر سیر به جیره بلدرچینهای ژاپنی باعث بهبود فراسنجههای خونی و کاهش کلسترول زرده بدون تأثیر منفی بر عملکرد و ویژگیهای تخم شد | fa_IR |
| dc.format.extent | 727 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات علوم دامی کشور | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Sciences Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/asj.2015.102412 | |
| dc.subject | پودر سیر | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.subject | فراسنجه های خونی | fa_IR |
| dc.subject | بلدرچین ژاپنی | fa_IR |
| dc.title | تأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه | fa_IR |
| dc.citation.volume | 28 | |
| dc.citation.issue | 107 | |
| dc.citation.spage | 161 | |
| dc.citation.epage | 168 | |