نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسالاری, جلالfa_IR
dc.contributor.authorصاحبی اعلاء, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorکلانتر, مجیدfa_IR
dc.contributor.authorصاحبی اعلا, مریمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:04:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:04:14Z
dc.date.available1399-07-08T17:04:14Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:04:14Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2013-04-16en_US
dc.date.submitted1392-01-27fa_IR
dc.identifier.citationسالاری, جلال, صاحبی اعلاء, فاطمه, کلانتر, مجید, صاحبی اعلا, مریم. (1394). تأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 28(107), 161-168. doi: 10.22092/asj.2015.102412fa_IR
dc.identifier.issn2588-6436
dc.identifier.issn2588-6428
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2015.102412
dc.identifier.urihttps://asj.areeo.ac.ir/article_102412.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12301
dc.description.abstractبه منظور بررسی تأثیر پودر سیر بر فراسنجه­های عملکردی، خونی و تخم در بلدرچین ژاپنی تخمگذار، آزمایشی روی بلدرچین تخمگذار 8 هفته با 3 تیمار، 4 تکرار و 20 بلدرچین در هر تکرار به مدت 9 هفته انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار شاهد (جیره پایه و بدون پودر سیر)، تیمار 2 (5/2 درصد پودر سیر) و تیمار 3 (5 درصد پودر سیر) بودند. وزن بدن در ابتدا و انتهای دوره، مصرف خوراک، درصد تولید و ویژگی­های تخم تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (05/0<p). از بین فراسنجه­های اندازه­گیری شده کلسترول زرده، تری­گلیسرید و اسیداوریک خون در تیمار 3 به طور معنی­داری از گروه شاهد پائین­تر بود (05/0>p). <sup>1</sup>HDL خون نیز در تیمار 3 به طور معنی­داری بالاتر از سایر تیمارها بود (05/0>p). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن 5% پودر سیر به جیره بلدرچین­های ژاپنی باعث بهبود فراسنجه­های خونی و کاهش کلسترول زرده بدون تأثیر منفی بر عملکرد و ویژگی­های تخم شدfa_IR
dc.format.extent727
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofعلوم دامی (پژوهش و سازندگی)fa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Sciences Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2015.102412
dc.subjectپودر سیرfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectفراسنجه های خونیfa_IR
dc.subjectبلدرچین ژاپنیfa_IR
dc.titleتأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قمfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه رازی کرمانشاهfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue107
dc.citation.spage161
dc.citation.epage168


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد