تأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنی
(ندگان)پدیدآور
سالاری, جلالصاحبی اعلاء, فاطمهکلانتر, مجیدصاحبی اعلا, مریمنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور بررسی تأثیر پودر سیر بر فراسنجههای عملکردی، خونی و تخم در بلدرچین ژاپنی تخمگذار، آزمایشی روی بلدرچین تخمگذار 8 هفته با 3 تیمار، 4 تکرار و 20 بلدرچین در هر تکرار به مدت 9 هفته انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار شاهد (جیره پایه و بدون پودر سیر)، تیمار 2 (5/2 درصد پودر سیر) و تیمار 3 (5 درصد پودر سیر) بودند. وزن بدن در ابتدا و انتهای دوره، مصرف خوراک، درصد تولید و ویژگیهای تخم تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (05/0p). 1HDL خون نیز در تیمار 3 به طور معنیداری بالاتر از سایر تیمارها بود (05/0>p). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن 5% پودر سیر به جیره بلدرچینهای ژاپنی باعث بهبود فراسنجههای خونی و کاهش کلسترول زرده بدون تأثیر منفی بر عملکرد و ویژگیهای تخم شد
کلید واژگان
پودر سیرعملکرد
فراسنجه های خونی
بلدرچین ژاپنی
شماره نشریه
107تاریخ نشر
2015-08-231394-06-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینادانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه
شاپا
2588-64362588-6428