اثر جیره های حاوی سطوح مختلف سبوس گندم همراه و بدون آنزیم بر عملکرد تولید در مرغ های تخم گذار
(ندگان)پدیدآور
افتاده, محسنباشتنی, مسلمافضلی, نظرفرهنگ فر, همایوناصغری, محمد رضانوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش بر روی 192 قطعه مرغ تخمگذار های لاین سفید، در سن 38 هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی با آزمایش فاکتوریل 2×4 با 8 تیمار و 3 تکرار، هر تکرار با 8 مرغ و طی مدت 84 روز انجام گرفت. جیرههای غذایی دارای سطوح صفر، 10 ، 15 و 20 درصد سبوس گندم فاقد آنزیم (صفر درصد) و با آنزیم (05/0 درصد) بودند. آنزیم مورد استفاده، آنزیم چند منظوره روابیواکسل حاوی زایلاناز 2200 واحد بر گرم، بتاگلوکاناز 200 واحد بر گرم، سلولاز 100 واحد بر گرم و پکتیناز 100 واحد بر گرم بود. نتایج نشان دادند، جیره حاوی 10 درصد سبوس گندم بیشترین درصد تولید تخممرغ و جیره حاوی 20 درصد سبوس گندم کمترین درصد تولید را به خود اختصاص دادند (05/0P
کلید واژگان
سبوس گندمآنزیم
مرغ تخم گذار
عملکرد
صفات کیفی تخم مرغ
شماره نشریه
107تاریخ نشر
2015-08-231394-06-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دامدانشیار، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
استاد، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
استاد، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
مربی، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
شاپا
2588-64362588-6428




