مرور دوره 7, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
- 
تأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)به منظور مطالعه تاثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران، آزمایشی در سال زراعی 94-1393 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل ...
 
- 
تأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)اسید سالیسیلیک یکی از هورمون های گیاهی است که نقش محوری در تنظیم رشد و فرآیندهای فیزیولوژیکی گیاهان ایفا میکند. به منظور مطالعه تأثیر هورمون اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گل دهی زعفران، آزمایشی در سال 96- 95 به صورت ...
 
- 
مقایسه عملکرد ابزارهای سرهمبندی ترنسکریپتوم در گیاه زعفران زراعی (.<i>Crocus sativus</i> L) (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)زعفران گیاه دارویی و ادویهای ارزشمند متعلق به خانواده زنبق و بهعنوان منبع غنی از آپوکاروتنوئیدها در جهان محسوب میشود. به دلیل سایز بزرگ و پیچیدگی ژنوم زعفران توالییابی آن بهعنوان چالش مطرح است. با ظهور تکنیکهای ...
 
- 
بررسی تأثیر فرآیند خشک کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)خشک کردن یکى از روشهاى رایج براى افزایش ماندگارى گیاهان دارویی و محصولات کشاورزى است. در این پژوهش، فرآیند خشک کردن گلبرگهای زعفران با خشک کن هوای داغ لایه نازک در پنج سطح دمای 40، 60، 80، 100 و 120 درجه سلسیوس و سه سرعت ...
 
- 
بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) تحت تاثیر سیستمهای تغذیه آلی، بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)به منظور ارزیابی واکنش گیاه زعفران به کودهای مختلف دامی، زیستی و شیمیایی آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی جهاد کشاورزی گناباد طی سال های زراعی 95-1394 و 96-1395 ...
 
- 
بررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)دشت مشهد در استان خراسان رضوی و جزو دشتهای ممنوعه و ممنوعهی بحرانی است. با عنایت به اینکه در اثر بهرهبرداریهای بیرویه و غیرمجاز از منابع آب زیرزمینی، سـطح آب زیرزمینـی در آن بـه تدریج پایین رفته و با کسری مخزن مواجه ...
 
- 
اثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)درآمدهای نفتی نقش مهمی در اقتصاد ایران دارد. درطی سالهای گذشته، بهطور متوسط 60% درآمد دولت و 80% درآمد صادرات ایران از نفتوگاز بوده است. از دیگرسوی ایران بهعنوان بزرگترین صادرکننده زعفران بخش قابل توجهی از ارزش صادراتی ...
 
- 
ارزیابی کیفی، کمی و اقتصادی تناسب اراضی جلگه رخ شهرستان تربتحیدریه جهت کشت گندم و زعفران (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)شناخت منابع سرزمین بهمنظور استفاده بهینه از آن و متناسب با توان تولید هر زمین، گام مهمی در دستیابی به توسعه پایدار با حفظ نظام اکولوژیکی بهشمار می رود. هدف از این مطالعه تعیین تناسب کیفی، کمی و اقتصادی اراضی تربت حیدریه ...
 
- 
واکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)به منظور بررسی تأثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر ویژگیهای کمی و کیفی گل زعفران (Crocus sativus L.)، آزمایشی بهصورت اسپیلت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه چهار ساله ...
 



