دوره 3, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بهینه سازی تراکم و وزن بنه زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-09-23)بررسی مسائل زراعی جهت بهبود کیفیت و افزایش عملکرد محصول زعفران بسیار مهم است. یکی از مباحث مطرح در این زمینه، اندازه و تراکم بنه زعفران میباشد که می تواند بر نحوه تخصیص مواد در گیاه مؤثر بوده و از طریق تحت تأثیر قراردادن ...
-
بررسی تأثیر نوع ریز نمونه و هورمون برکالوس زایی و باززایی زعفران (.Crocus sativus L)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-09-23)زعفران (.Crocus sativus L) یکی از گیاهان دارویی است که دارای مواد مغذی و دارویی میباشد. کشتبافت زعفران میتواند عملکرد کمی و کیفی این محصول را ارتقا داده و درآمدزایی کشاورزان و صادرات آن را افزایش دهد. در این ...
-
بررسی عوامل مؤثر بر تجارت زعفران ایران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-09-23)با توجه به اهمیت و نقش تجارت خارجی در توسعه اقتصادی کشور و نیز تأکیدی که برنامهریزان اقتصادی کشور به گسترش صادرات غیرنفتی دارند و همچنین جهت رهایی از اقتصاد تکمحصولی، لزوم توجه بیشتر به اقتصاد تکمحصولی ضروری میباشد. ...
-
بررسی کارایی زعفرانکاران منطقه شاهیک شهرستان قاین (کاربرد تحلیل پوششی دادهها با استفاده از مرزهای کارا و ناکارا)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-09-23)زعفران به دلیل موقعیت ویژه آن از لحاظ اشتغالزایی و ایجاد درآمد ارزی برای کشور، بهعنوان یک گیاه استراتژیک و مهم در اقتصاد ملی تلقی میشود و با توجه به شرایط ویژه مناطق زعفرانخیز برنامهریزی جهت استفاده بهینه از عوامل در ...
-
بررسی ضریب خاموشی، روند جذب و کارایی مصرف نور در زعفران (.Crocus sativus L)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-09-23)در گیاهان زراعی شاخص سطح برگ، ضریب خاموشی و کارایی مصرف نور از مهمترین خصوصیات اکوفیزیولوژیکی محسوب میشوند که در ارزیابی میزان نور جذب شده، تولید ماده خشک و عملکرد مؤثرند. در این پژوهش برای تعیین روند تغییرات شاخص سطح ...



