مرور دوره 3, شماره 1 بر اساس موضوع "کیفیت"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر عوامل هواشناسی (بارش، دما، رطوبت نسبی، روزهای یخبندان و ساعات آفتابی) بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شهرستانهای کاشمر و قائنات
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-03-21)صادراتی بودن زعفران باعث شده، برنامهریزی برای افزایش کیفیت برای رقابت در بازار جهانی امری اجتنابناپذیر باشد و تحقیقات گستردهای را در هر نقطهای بطلبد. در این پژوهش با استفاده از نرمافزار تعیین اقلیم و نرمافزار SPSS ...



