مرور دوره 32, شماره 122 بر اساس موضوع "بازده انرژی و پروتئین"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجههایگوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)بهمنظور تعیین اثرات سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستان، پودر سیر و شبدر بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بازده مصرف انرژی و پروتئین در جوجههای گوشتی، آزمایشی با استفاده از 560 قطعه جوجه گوشتی یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً ...



