مرور دوره 31, شماره 121 بر اساس موضوع "بوقلمون"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-02-20)این مطالعه به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجههای خونی در بوقلمونهای تجاری انجام گردید. تعداد 160 قطعه بوقلمون نر 4 هفته سویه نیکولاس 300 بطور تصادفی به 10 گروه ...



