اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری
(ندگان)پدیدآور
حبیبی, رامینجلیلوند, قاسمجان محمدی, حسینشجاعیان, کمالنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این مطالعه به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجههای خونی در بوقلمونهای تجاری انجام گردید. تعداد 160 قطعه بوقلمون نر 4 هفته سویه نیکولاس 300 بطور تصادفی به 10 گروه با 4 تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی فاکتوریل (5×2) توزیع گردیدند. گروههای آزمایشی شامل دو سطح پروتئین خام (26 و 4/23 درصد) و 5 سطح ترئونین کل(75/0 85/0، 95/0، 05/1و 15/1 درصد جیره) بودند. نتایج نشان داد که کاهش سطح پروتئین خام جیره قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی را در فضولات کاهش داد (05/0P
کلید واژگان
بوقلمونپروتئین خام
ترئونین
قابلیت هضم مواد مغذی
شماره نشریه
121تاریخ نشر
2019-02-201397-12-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری تغذیه دام، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایراناستادیارگروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران
استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران
شاپا
2588-64362588-6428




