• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه بیولوژی کاربردی
    • دوره 8, شماره 30
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه بیولوژی کاربردی
    • دوره 8, شماره 30
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره اسطوخدوس استخراج شده به روش سوکسله

    (ندگان)پدیدآور
    حسینی نیا فرد, روح الهنجفی, غلامرضافداییان, منوچهر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    836.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    اسطوخدوس (Lavandula angustifolia) جزء گیاهان دارویی اسانس دار از خانواده نعناع و بومی ایران می باشد و بصورت سنتی در درمان مفاصل، دل پیچه و ذکام کاربرد دارد. پس از شناسایی و جمع آوری، گیاه اسطوخدوس در شرایط مناسب خشک گردید. سپس با استفاده از دستگاه سوکسله و با حلال های آب، هگزان و مخلوط آب و اتانول، عصاره گیاه استخراج شد. عصاره‌ها پس از تغلیظ با دستگاه روتاری، اسپکتروفوتومتر و در آخر با دستگاه GC-MS مورد بررسی و آنالیز قرار گرفت. سپس در عصاره هگزانی این گیاه به ترتیب بیشترین درصد دکان، دودکان، کامفور، تترا دکان، 3-متیل نونان 1و8-سینئول هستند. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی به روش DPPH بیشترین حساسیت را در، عصاره آبی نشان داد. سپس با استفاده از دستگاه سوکسله و با حلال های آب، هگزان و مخلوط آب و اتانول، عصاره گیاه استخراج شد. عصاره‌ها پس از تغلیظ با دستگاه روتاری، اسپکتروفوتومتر و در آخر با دستگاه GC-MS مورد بررسی و آنالیز قرار گرفت. سپس در عصاره هگزانی این گیاه به ترتیب بیشترین درصد دکان، دودکان، کامفور، تترا دکان، 3-متیل نونان 1و8-سینئول هستند. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی به روش DPPH بیشترین حساسیت را در، عصاره آبی نشان داد.
    کلید واژگان
    اسطوخدوس
    سوکسله
    آنتی اکسیدانی
    ضد میکروبی
    فیتوشیمی

    شماره نشریه
    30
    تاریخ نشر
    2018-08-23
    1397-06-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
    سازمان پدید آورنده
    گروه شیمی، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران
    گروه شیمی، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران
    گروه شیمی، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران

    شاپا
    2538-3434
    URI
    http://sjoapb.journal.qom-iau.ac.ir/article_539333.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/115956

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب