دوره 10, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-03-20)این مطالعه به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی به روش اتولیز بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخصهای خونی بچه فیلماهی (Huso huso) در یک دوره ۴۸ روزه انجام شد. ۷۵۰ قطعه بچه فیلماهی با وزن اولیه 5/0 ± ...
-
بررسی میزان تخم گشایی و ریخت سنجی ناپلیوس های آرتمیا (Artemia franciscana) در آب های نامتعارف منطقه سیستان، جنوب شرقی ایران
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-03-20)در این مطالعه میزان تخم گشایی و ریخت سنجی ناپلیوس های آرتمیا (Artemia franciscana) در آب های ژرف منطقه سیستان در شرایط آزمایشگاهی بررسی شد. به این منظور، سیست ها در چهار تیمار (با سه تکرار) شامل 1- آب مـقطر + نمـک ...
-
اثرات بهکارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخصهای ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-03-20)هدف از انجام این تحقیق، مشاهده اثرات به کارگیری کیتوزان بر عملکرد شاخص های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) بود. به این منظور، تعداد 180 قطعه میگوی وانامی با میانگین وزن حدود 4 گرم تهیه و به ...
-
تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشتجلبکهای قهوهای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-03-20)درشت جلبکها یکی از مهمترین منابع خوراک ارزان جایگزین برای آبزیان، غنی از خواص مغذی و دارویی هستند. این زیست فعالها از جمله فنلها و عصارههای درشت جلبکی حاوی این ترکیبات بهعنوان افزودنیهای خوراک در تغذیه آبزیان بررسی ...
-
تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-03-20)شناخت مراحل تکوین اولیه یک گونه در مدیریت آبزیپروری آن بسیار مؤثر است. در این مطالعه، روند تکوین اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) از زمان تخمگشایی تا روز 23 بعد از آن بررسی شد. برای این منظور، بعد از ...
-
تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-03-20)تیلاپیای نیل یکی از ماهیهای مهم تجاری در بسیاری از نقاط جهان است. از جلبکهای با مصارف فراوان در ترکیب جیره غذایی میتوان به اعضای شاخه جلبکهای قرمز اشاره کرد. هدف تحقیق حاضر، تأثیر جایگزینی جلبک قرمز در جیره بر آنزیمها ...



