بررسی تطبیقی میزان رشد، بقا و پروتئین کل در <i>Artemia franciscana</i>تغذیه شده با پودر جلبک اسپیرولینا و دونالیلا در شرایط آزمایشگاهی
(ندگان)پدیدآور
روشندل, رضامناف فر, رامینمشکینی, سعید
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
آرتمیا مهمترین غذای زنده قابل کشت در آبزیپروری است. با توجه به کشت انبوه، امکان استفاده راحت و ارزش غذایی اسپیرولینا در آبزیپروری، تاثیر جلبکهای Spirulina platensis و Dunaliella salina بر میزان رشد، بقا و پروتئین کل Artemia franciscana مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور ابتدا آرتمیا در شرایط آزمایشگاهی کشت و با ترکیبی از مخمر و پودر جلبک اسپیرولینا در 5 تیمار مختلف (20، 40، 60، 80 و 100 درصد پودر جلبک اسپیرولینا و مخمر) در مقایسه با تیمار شاهد (100 درصد جلبک دونالیلا و مخمر) پرورش داده شد. نتایج نشان داد که رشد در تیمارهای 40، 60، 80 و 100 درصد پودر اسپیرولینا و بقا در تیمار 100 درصد پودر جلبک اسپیرولینا تفاوت معنیداری نسبت به تغذیه با تیمار شاهد داشت (05/0P
کلید واژگان
آرتمیااسپیرولینا
بقا
پروتئین
رشد
فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2024-11-211403-09-01
ناشر
دانشگاه گیلانUniversity of Guilan
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایراندانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
دانشیار گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
شاپا
2345-39662538-5429



