نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمفاخری, صلاحfa_IR
dc.contributor.authorویسی, هادیfa_IR
dc.contributor.authorنوری, امیدfa_IR
dc.contributor.authorمهدوی دامغانی, عبدالمجیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:28:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:28:52Z
dc.date.available1399-07-08T21:28:52Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:28:52Z
dc.date.issued2017-06-22en_US
dc.date.issued1396-04-01fa_IR
dc.date.submitted2015-12-28en_US
dc.date.submitted1394-10-07fa_IR
dc.identifier.citationمفاخری, صلاح, ویسی, هادی, نوری, امید, مهدوی دامغانی, عبدالمجید. (1396). ارزیابی اثرات محیط زیستی تولید توت‌فرنگی در دو سیستم ارگانیک و مرسوم (مطالعه موردی: استان کردستان). دانش کشاورزی وتولید پایدار, 27(2), 197-208.fa_IR
dc.identifier.issn2476-4310
dc.identifier.issn2476-4329
dc.identifier.urihttps://sustainagriculture.tabrizu.ac.ir/article_6413.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/111282
dc.description.abstractارزیابی چرخه حیات یکی از روش­های ارزیابی اثرات محیط زیستی است که بر مبنای فرایند تولید توسعه‌یافته است. در ارزیابی چرخه حیات اثرات تحمیلی ناشی از تولید یک محصول و یا یک فرایند و یا یک فعالیت به‌وسیله تشخیص و کمی_سازی انرژی و مواد استفاده‌_شده و ضایعات و پسماندهای تولیدی که به محیط‌زیست وارد می­کند، ارزیابی می­شود. در این مطالعه ارزیابی اثرات محیط زیستی از ابتدا کاشت تا درب مزرعه برای روش کشت رایج و ارگانیک تولید توت‌فرنگی با استفاده از چرخه عمر در استان کردستان برآورد شد. اطلاعات اولیه از کشاورزان منطقه جمع‌آوری شد. اثرات بررسی‌_شده در این مطالعه گرمایش جهانی، اسیدی شدن، سرشارسازی، اکسیداسیون­های فتوشیمیایی، سمیت برای آب­های شیرین، سمیت برای آبزیان دریایی، سمیت برای خشکی­ها، سمیت برای انسان­ها، استفاده از منابع غیرزندهو کاهش لایه ازونبر اساس روش <em>CML2 baseline2000 V2/ world1995</em>بود. واحد کارکردی در این مطالعه یک تن توت‌فرنگی تولیدی در نظر گرفته شد. ارزیابی اثرات در دو سناریو رایج و ارگانیک نشان داد که در همه طبقات اثر، اثرات محیط زیستی کشت رایج توت‌فرنگی بیشتر از کشت ارگانیک بود و در کشت رایج کودها و الکتریسیته بیشترین اثرات مخرب را به محیط‌زیست وارد می‌کنند.<br />fa_IR
dc.format.extent720
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofدانش کشاورزی وتولید پایدارfa_IR
dc.relation.ispartofJOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND SUSTAINABLE PRODUCTIONen_US
dc.subjectاثرات محیط­زیستیfa_IR
dc.subjectارزیابی چرخه حیاتfa_IR
dc.subjectتوت‌فرنگیfa_IR
dc.subjectکشت ارگانیکfa_IR
dc.subjectکشت رایجfa_IR
dc.titleارزیابی اثرات محیط زیستی تولید توت‌فرنگی در دو سیستم ارگانیک و مرسوم (مطالعه موردی: استان کردستان)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage197
dc.citation.epage208


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد