| dc.contributor.author | مفاخری, صلاح | fa_IR | 
| dc.contributor.author | ویسی, هادی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | نوری, امید | fa_IR | 
| dc.contributor.author | مهدوی دامغانی, عبدالمجید | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T21:28:52Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T21:28:52Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-08T21:28:52Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-29T21:28:52Z |  | 
| dc.date.issued | 2017-06-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-04-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2015-12-28 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1394-10-07 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | مفاخری, صلاح, ویسی, هادی, نوری, امید, مهدوی دامغانی, عبدالمجید. (1396). ارزیابی اثرات محیط زیستی تولید توتفرنگی در دو سیستم ارگانیک و مرسوم (مطالعه موردی: استان کردستان). دانش کشاورزی وتولید پایدار, 27(2), 197-208. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2476-4310 |  | 
| dc.identifier.issn | 2476-4329 |  | 
| dc.identifier.uri | https://sustainagriculture.tabrizu.ac.ir/article_6413.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/111282 |  | 
| dc.description.abstract | ارزیابی چرخه حیات یکی از روشهای ارزیابی اثرات محیط زیستی است که بر مبنای فرایند تولید توسعهیافته است. در ارزیابی چرخه حیات اثرات تحمیلی ناشی از تولید یک محصول و یا یک فرایند و یا یک فعالیت بهوسیله تشخیص و کمی_سازی انرژی و مواد استفاده_شده و ضایعات و پسماندهای تولیدی که به محیطزیست وارد میکند، ارزیابی میشود. در این مطالعه ارزیابی اثرات محیط زیستی از ابتدا کاشت تا درب مزرعه برای روش کشت رایج و ارگانیک تولید توتفرنگی با استفاده از چرخه عمر در استان کردستان برآورد شد. اطلاعات اولیه از کشاورزان منطقه جمعآوری شد. اثرات بررسی_شده در این مطالعه گرمایش جهانی، اسیدی شدن، سرشارسازی، اکسیداسیونهای فتوشیمیایی، سمیت برای آبهای شیرین، سمیت برای آبزیان دریایی، سمیت برای خشکیها، سمیت برای انسانها، استفاده از منابع غیرزندهو کاهش لایه ازونبر اساس روش <em>CML2 baseline2000 V2/ world1995</em>بود. واحد کارکردی در این مطالعه یک تن توتفرنگی تولیدی در نظر گرفته شد. ارزیابی اثرات در دو سناریو رایج و ارگانیک نشان داد که در همه طبقات اثر، اثرات محیط زیستی کشت رایج توتفرنگی بیشتر از کشت ارگانیک بود و در کشت رایج کودها و الکتریسیته بیشترین اثرات مخرب را به محیطزیست وارد میکنند.<br /> | fa_IR | 
| dc.format.extent | 720 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US | 
| dc.relation.ispartof | دانش کشاورزی وتولید پایدار | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | JOURNAL  OF AGRICULTURAL SCIENCE AND SUSTAINABLE PRODUCTION | en_US | 
| dc.subject | اثرات محیطزیستی | fa_IR | 
| dc.subject | ارزیابی چرخه حیات | fa_IR | 
| dc.subject | توتفرنگی | fa_IR | 
| dc.subject | کشت ارگانیک | fa_IR | 
| dc.subject | کشت رایج | fa_IR | 
| dc.title | ارزیابی اثرات محیط زیستی تولید توتفرنگی در دو سیستم ارگانیک و مرسوم (مطالعه موردی: استان کردستان) | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه کشاورزی اکولوژیک، دانشگاه شهید بهشتی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 27 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 197 |  | 
| dc.citation.epage | 208 |  |