دوره 34, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و اولتراسوند روی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ به
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-04-20)زمینه مطالعاتی: قسمت های مختلف میوه به از قبیل خود میوه، دانهها و برگ های آن به عنوان درمان سنتی برای بیماریهای قلبی-عروقی، سرماخوردگی، برونشیت، تب و تهوع، اسهال، یبوست، هموروئید، دیابت و فشار خون استفاده شده است. در کل، ...
-
بهبود سرعت انتقال جرم با پیشتیمار فراصوت در خشککردن همرفتی آلبالو
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-04-20)زمینه مطالعاتی: آلبالو دارای ترکیبات آنتوسیانین منحصر به فردی است و سرشار از ترکیبات فنلی است. آلبالو خشک ماندگاری زیادی دارد و میتواند جایگزین خوبی برای میوه تازه باشد. در پژوهش حاضر سعی شد تا ضمن ارزیابی توانایی روش ...
-
بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخصهای کیفی آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-04-20)زمینه مطالعاتی: امروزه تحقیقات در خصوص بکارگیری از امولسیون در ساختار فراوردههای بدون گلوتن در جهت بهبود ویژگیهای کیفی آن گسترش یافته است. بر این اساس، هدف از انجام این پژوهش، استفاده از امولسیون پیکرینگ (PE) پایدار شده ...
-
تاثیر پلاسما غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و میکروبی دارچین و زیره
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-04-20)زمینه مطالعاتی: ادویه جات به عنوان یکی از رایج ترین طعم دهندهها در تهیه و فرمولاسیون غذا استفاده میشوند که در شرایط غیربهداشتی، حاوی تعداد زیادی میکروب هستند. پلاسمای سرد، یک روش ایمن برای تولید تخلیه تعادل غیر حرارتی ...



