دوره 33, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کنترل کمی وکیفی تعدادی دمنوش معطر گیاهی موجود دربازار ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-07-23)زمینه و اهداف: امروزه از انواع دمنوشهای گیاهی بر اساس ترکیبات شیمیایی آنها، با اهداف مختلف درمانی و تغذیهای استفاده میشود. کنترل کیفی فراوردههای حاوی گیاهان دارویی حائز اهمیت است.مواد و روشها: در این پژوهش کنترل کمی ...
-
بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-07-23)زمینه مطالعاتی: افزودن اسانسهای روغنی و گلیسیریدهای اسیدهای چرب به جیره غذایی جوجههای گوشتی میتواند ویژگیهای کمی و کیفی لاشه و گوشت را بهبود دهد. هدف: هدف از این پژوهش بررسی اثر افزودن اسانس اوژنول و گلیسیریدهای اسید ...
-
مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-07-23)زمینه مطالعاتی: نان در اکثر کشورهای درحال توسعه و توسعهنیافته، غذای اصلی محسوب میشود. عوامل مختلفی در کیفیت و ماندگاری آن تاثیرگذار است. از جمله دلایل پایینآمدن کیفیت و تسریع بیاتی نان در ایران، استفاده از تجهیزات و ...
-
پیشبینی مقدار رطوبت برشهای سیر هنگام خشککردن فروسرخ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-07-23)زمینه مطالعاتی: خشککردن یک عملیات واحد با مصرف انرژی زیاد در نگهداری مواد غذایی است که رطوبت اضافی را حذف و ماندگاری محصولات غذایی را افزایش میدهد. یکی از روشهای خشککردن مواد غذایی، استفاده از خشککن فروسرخ است. با ...
-
بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانه های آنتوسیانین غنیسازی شده شاه توت
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-07-23)زمینه مطالعاتی: آنتوسیانینها مهمترین رنگدانههای فلاونوئیدی هستند که به دلیل فعالیت آنتیاکسیدانی بالا، به حفظ سلامتی انسان کمک میکنند. این ترکیبات غیرسمی و محلول در آب بوده و با داشتن رنگهای جذاب و درخشان قرمز، آبی و ...



