ضرورت توسعه زراعت چوب بهجای سبزی و صیفیکاری در جنوب تهران
(ندگان)پدیدآور
مدیررحمتی, علیرضاقمریزارع, عباسنوع مدرک
Textدیدگاهها
زبان مدرک
فارسیچکیده
بسیاری از کشاورزان جنوب تهران، دشت ورامین و شهرری که به کاشت سبزی و صیفی اشتغال دارند، زراعت خود را با فاضلاب آبیاری میکنند. از آنجا که سبزی و صیفی معمولاً بهصورت تازه و خام مصرف میشود، درنتیجه آلایندههای میکروبی بهطور مستقیم وارد بدن انسان میشوند. آلایندههای غیرمیکروبی همچون فلزات سنگین که حتی بر اثر حرارت پخت هم از بین نمیروند میتوانند موجب ابتلای انسان به بسیاری از بیماریها شوند. تأمین منابع آبی، مشکل اساسی امروز کشور در فضای سبز و خدمات شهری بهشمار میآید. استفاده از فاضلابها (آبهای نامتعارف) که هماکنون براساس معیارهای موجود، جزء آبهای مصرفی در برنامهریزی آبیاری لحاظ نمیشود، میتواند بهعنوان یک منبع جدید آب با اندیشیدن تمهیدات لازم برای مصارف کشاورزی درنظر گرفته شود. کاشت گونههای درختی نظیر صنوبر از جنبههای مختلف نظیر ایجاد فضاهای سبز شهری، تلطیف هوا، کاهش ضررهای ریزگردها و گرد و خاکهای داخلی، تولید اکسیژن و زیباسازی مناظر شهری در هوای گرم و خشک تهران ...
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2017-07-231396-05-01
ناشر
مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورسازمان پدید آورنده
دانشیار پژوهش، مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایراندانشیار پژوهش، موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران
شاپا
2538-48802538-4872




