دوره 7, شماره 27

 

ارسال های اخیر

  • تعیین ارزش غذایی و گوارش پذیری برون تنی علوفه ماشک 

    کرمی, مرتضی (موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2018-08-23)
    برای بررسی میزان ماده خشک، پروتئین خام، چربی خام، فیبر خام، خاکستر، انرژی خام و مواد معدنی پرنیاز و کم نیاز، قابلیت هضم الیاف خام در محلول خنثی، قابلیت هضم الیاف خام در محلول اسیدی، قابلیت هضم لیگنین در محلول اسیدی، قابلیت ...

  • مقایسه‌ی عملکرد پروار بره‌های نر مغانی و آمیخته‌های آن 

    پاپی, نادر (موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2018-08-23)
    این آزمایش به منظور مقایسه‌ی عملکرد پروار بره‌های نر مغانی با آمیخته‌های آرخارمرینوس× مغانی و سافولک× مغانی با استفاده از تعداد 36 رأس بره‌ با میانگین سنی 15±120 روز و میانگین وزن زنده 01/5 ± 1/31 کیلوگرم انجام شد. آزمایش ...