• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 3, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 3, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تعیین ترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه لارو قورباغه (Rana ridibundus) و امکان استفاده از سطوح مختلف آن در تغذیه جوجه های گوشتی

    (ندگان)پدیدآور
    بکشلو, مهدییوسفی سیاه کلرودی, سیامکموسوی, سید ناصر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    419.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    تغذیه
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    لارو قورباغه جانوری است که در آبگیرها و برکه‌ها به طور فراوان وجود دارد. کشور ایران به دلیل داشتن شرایط اقلیمی گرم و خشک و مرطوب (به خصوص در شمال و جنوب کشور) و مناطق کویری و آبگیرهای فراوان، پتانسیل بسیار خوبی را از نظر پرورش و توسعه لارو قورباغه داراست. هدف از این تحقیق بررسی امکان استفاده از یک ماده خوراکی جدید با منشا حیوانی به نام پودر لارو قورباغه در تغذیه طیور می باشد. برای این منظور آزمایشات در دو مرحله انجام شد. در مرحله اول، نمونه های مورد نیاز در آبگیرها و برکه ها، جمع آوری و پس از خشک شدن و آسیاب کردن جهت تجزیه تقریبی و تعیین میزان مواد معدنی مورد آنالیز شیمیایی به روش (AOAC (1990 قرار گرفتند. هم چنین انرژی قابل متابولیسم پودر لارو قورباغه توسط خروس‌های بالغ جوان با روش سیبالد (1982) تعیین گردید. در مرحله دوم، تاثیر استفاده از پودر لارو قورباغه در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی در سطوح 0، 2/5 و 5 درصد مورد بررسی قرار گرفت. افزایش وزن بدن، میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی در پایان دوره‌های رشد، پایانی و در کل دوره مورد تجزیه و تحلیل آماری و ارزیابی قرار گرفت. در پایان دوره نیز در هر تیمار از هر تکرار 2 جوجه برای تعیین وزن سینه، ران، چربی محوطه بطنی، کبد، سنگدان، قلب و روده کشتار شدند. سطح 5 درصد پودر لارو قورباغه در مقایسه با سایر تیمارها به طور معنی‌داری سبب ضریب تبدیل غذایی کمتری شد. سطوح تیمار شاهد و سطح 5 درصد نسبت به سطح 2/5 درصد پودر لارو به طور معنی‌داری سبب افزایش وزن بیش تری شد. از لحاظ خوراک مصرفی بین تیمار شاهد و سطح 5 درصد اختلاف معنی‌داری دیده نشد ولی بین تیمار شاهد و سطح 2/5 درصد پودر لارو اختلاف معنی‌داری دیده شد. هم چنین سطوح مختلف لارو قورباغه بر اجزای لاشه هیچ گونه تاثیر معنی‌داری ایجاد نکرد.
    کلید واژگان
    پودر لارو قورباغه
    جوجه‌های گوشتی
    عملکرد

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2011-04-21
    1390-02-01
    ناشر
    شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش
    Shil Amayesh Consulting Engineering Company
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
    گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
    گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا

    شاپا
    2008-4218
    URI
    http://www.aejournal.ir/article_103009.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101680

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب